saltar al contingut principal
Cercar
URV

Vicerectora de Projectes Docents i Estudiants

Montserrat Pinent Armengol

El Vicerectorat de Projectes Docents i Estudiants és el responsable de la innovació docent, metodologies docents i recursos educatius. Així mateix, s'ocupa de l'acollida i els serveis als estudiants, les pràctiques, la orientació acadèmica i promou la participació dels estudiants en la vida universitària afavorint les seves associacions i representació.

Currículum

Vaig néixer a Barcelona el 1978 i he viscut la major part de la meva vida a Tarragona. Passo el meu temps treballant a la URV i fent de mare de dues criatures.

Vaig cursar la llicenciatura en Bioquímica a la URV (1996-2000), on un professorat molt proper em va engrescar per fer la tesi doctoral al Departament de Bioquímica i Biotecnologia (2000-04). En acabar els estudis de doctorat, vaig incorporar-m'hi com a professora associada uns mesos, abans d'iniciar una estada postdoctoral a la Graz University of Technology (2005-07), gràcies a la concessió d'una beca Beatriu de Pinós de la Generalitat de Catalunya. Dos anys després vaig tornar a la URV com a professora lectora (2007-12). Posteriorment, he estat professora agregada interina (2012-14) i, des del 2014, professora agregada Serra Húnter.

Exerceixo com a docent principalment als graus de les facultats de Química i d'Enologia, com també al màster en Nutrició i Metabolisme. A més, he dirigit i codirigit 6 tesis doctorals, totes amb menció internacional.

Des del 2009 he ocupat càrrecs de gestió universitària. He estat coordinadora del programa de doctorat en Nutrició i Metabolisme (2009-14) i coordinadora del grau en Bioquímica i Biologia Molecular i del doble grau en Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular (des del 2014 fins l'actualitat).

Soc la responsable del grup de recerca Molecular Bioactivity of Food (MoBioFood). El meu treball dins l'àmbit dels efectes dels components dels aliments sobre la salut, amb focus al nivell molecular, s'ha traduït en més d'un centenar de publicacions en revistes internacionals indexades (índex h = 29).

He viscut la URV com a estudiant i la visc com a professora i investigadora. En totes les etapes m'he implicat en la seva gestió, i ho vull seguir fent, traslladant la meva experiència i, sobretot, la meva estima a la institució.