saltar al contingut principal
Cercar
URV

Vicerectora de Projectes Docents i Estudiants

Montserrat Pinent Armengol

El Vicerectorat de Projectes Docents i Estudiants és el responsable de la innovació docent, de les metodologies docents i dels recursos educatius. Així mateix, s'ocupa de l'acollida i els serveis als estudiants, les pràctiques, l'orientació acadèmica i promou la participació dels estudiants en la vida universitària afavorint-ne les associacions i la representació.

Currículum

Vaig néixer a Barcelona el 1978 i he viscut la major part de la meva vida a Tarragona.

Vaig cursar la llicenciatura en Bioquímica (1996-2000) i vaig fer la tesi doctoral al Departament de Bioquímica i Biotecnologia (2000-04) de la URV. En acabar els estudis de doctorat, vaig incorporar-m'hi com a professora associada uns mesos, abans d'iniciar una estada postdoctoral a la Universitat Tècnica de Graz (2005-07), gràcies a la concessió d'una beca Beatriu de Pinós de la Generalitat de Catalunya. Dos anys després vaig tornar a la URV com a professora lectora (2007-12). Posteriorment, he estat professora agregada interina (2012-14) i, des del 2014, professora agregada Serra Húnter.

Exerceixo com a docent principalment als graus de les facultats de Química i d'Enologia, i també al màster en Nutrició i Metabolisme. A més, he dirigit i codirigit sis tesis doctorals, totes amb menció internacional.

Des del 2009 he ocupat càrrecs de gestió universitària. He estat coordinadora del programa de doctorat en Nutrició i Metabolisme (2009-14) i coordinadora del grau en Bioquímica i Biologia Molecular i del doble grau en Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular (des del 2014 fins ara).

Soc la responsable del grup de recerca Molecular Bioactivity of Food (MoBioFood). Treballo en l'àmbit molecular en l'àmbit dels efectes dels components dels aliments sobre la salut. Aquesta feina s'ha traduït en més d'un centenar de publicacions en revistes internacionals indexades (índex h = 29).