saltar al contingut principal
Cercar
URV

Vicerectora de Doctorat i CRAI

Carmen Gómez Buendia

El vicerectorat de Doctorat i CRAI coordina el doctorat de la URV d'acord amb el pla estratègic de recerca i impulsa les polítiques de suport a l'aprenentatge, la docència, la recerca i la transferència de coneixement a la societat del Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació.

Currículum

Nascuda a Tarragona l'any 1982. Em vaig llicenciar en dret a la URV l'any 2004 i he estat investigadora predoctoral, ajudant, lectora, agregada interina i actualment agregada des de 2019 a l'àrea de dret romà del Departament de Dret privat, processal i financer.

La meva activitat docent l'he portat a terme en els ensenyaments de l'àmbit del dret a nivell de llicenciatura, grau i màster. També he impartit docència als ensenyaments d'història de l'art i al màster d'arqueologia clàssica on m'he ocupat d'assignatures de protecció del patrimoni cultural i institucions jurídiques romanes. Formo part del Grup d'Innovació Docent de l'FCJ des de la meva incorporació a la URV i he participat en la majoria de les comissions per a la millora de la qualitat docent de l'FCJ.

He coordinat el Màster en Dret de l'Empresa i la Contractació (2015-2022), que va obtenir el segell d'excel·lència l'any 2021. També he format part de la Comissió de Doctorat del Programa de Doctorat en Dret, de la Comissió de Qualitat de l'FCJ i de Comissió d'usuaris del CRAI.

Les meves línies de recerca s'han centrat en el procés civil romà i l'anàlisi dels fonaments i evolució d'institucions jurídico-privades en la tradició jurídica europea. He realitzat estades de recerca internacionals predoctorals i postdoctorals a la Università di Pavia (2006) al Leopold-Wenger-Institut für Rechtsgeschichte de Múnic (2007, 2008, 2009) la University of Oxford (2015) i a la Università Federico II de Nàpols (2016). He format part d'onze projectes de recerca finançats sent IP dels dos últims del Plan Nacional. He publicat en revistes i editorials de prestigi i la meva tasca investigadora ha estat valorada positivament per l'AQU. Soc membre del grup de recerca Housing Research Group des de l'any 2017 i formo part de la Société Internationale 'Fernand de Visscher' pour l'Histoire des Droits de l'Antiquité des de l'any 2007.