saltar al contingut principal
Cercar
URV

Eleccions sindicals


Cens electoral

Després de les reunions de les Meses electorals coordinadores del PDI Funcionari, PDI Laboral, PAS Funcionari, PAS Laboral 1 (grups I-II) i PAS Laboral 2 (grups III-IV) celebrades el 10 de maig de 2023, i havent resolt les reclamació relativa a inclusions, exclusions o correccions en el termini previst en el calendari electoral, es procedeix a la publicació dels cens definitius per a les eleccions a Junta del PDI i del PAS i Comitè d'Empresa PDI i PAS.

Per exercir el dret de sufragi has de figurar en el cens electoral. Si no estàs censat, no podràs votar ni presentar candidatura. Per això és important comprovar-ho.

Com comprovar que figures en el cens electoral?

- Accedint a l'aplicació de consulta del cens electoral
- Introduint el NIF o NIE (escollir el tipus de document al desplegable) en format 99999999L (números i lletres sense separadors).

L'aplicació t'informarà de les eleccions en què pots votar i de la circumscripció electoral a la qual s'està adscrit.

Aquells de vosaltres que detecteu algun error en el cens podeu esmenar-lo fins el dia 9 de maig de 2023 a les 14 hores. Per esmenar aquesa error, la persona interessada ha de sol·licitar, a la Mesa Electoral corresponent, la correcció del cens provisional, indicant l'error detectat i l'esmena corresponent a l'adreça eleccionssindicals(ELIMINAR)@urv.cat