saltar al contingut principal
Cercar
URV

Curs d'Orientació Professional per a la Inserció Sociolaboral (INSERLAB)

Aurora Diversity and Equality Award

El programa d'Orientació Professional per a la Inserció Sociolaboral (Inserlab) de la URV, que s'adreça a joves amb diversitat cognitiva, ha guanyat el Premi Diversitat Aurora. Inserlab competia amb 11 propostes més i ha estat escollit per davant dels altres dos finalistes: "Support for Access to Audiovisual Media (SAAM): Promoting Equality and Diversity in the Community", de University of East Anglia, i "Right2Education", de Amsterdam University College. 

Teresa Torres-Coronas, coordinadora acadèmica d'Inserlab, una iniciativa de la Càtedra d'Inclusió Social, va recollir el premi en l'acte que es va fer el 28 d'octubre a la Vrije Universiteit Amsterdam (Holanda). Per a Torres-Coronas aquest guardó "és un reconeixement a les hores de feina i voluntariat que han fet els professors del projecte i el personal d'administració i serveis, així com també a les organitzacions que treballen per canviar la manera de pensar de la societat". El curs Inserlab s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys amb una discapacitat intel·lectual igual o superior al 33% i s'orienta al desenvolupament d'habilitats i competències transversals que faciliten el creixement personal i la inserció laboral. 

El Premi Diversitat Aurora s'ha lliurat durant la celebració de la trobada bianual de la Aurora, de la qual forma part la URV, que dues vegades a l'any reuneix professorat, responsables de les universitats i estudiants en un dels campus membres de la xarxa. El premi permetrà als responsables del projecte Inserlab viatjar en altres universitats de la xarxa Aurora per compartir les experiències del mateix àmbit.

Lleigeix més