saltar al contingut principal
Cercar
URV

Càtedra URV-Fòrum Mundial de Recerca Nutricional sobre Fruita Seca

La Càtedra URV World Forum for Nutrition Research on Tree Nuts and Dried Fruit (WFNR) es crea el 2017 entre la Fundació Privada Internacional Nut and Dried Fruit (INC) i la Universitat Rovira i Virgili. La Càtedra World Forum for Nutrition Research on Tree Nuts and Dried Fruit té com a missió el foment de la transferència de coneixement i la innovació dels fruits secs i la fruita deshidratada a través de la recerca en relació a la salut, la nutrició i la promoció del seu comerç i consum.

La càtedra té múltiples objectius relacionats amb la recerca i la difusió del coneixement a nivell internacional en relació als beneficis per la salut de la fruita seca i dessecada:

  1. Difusió del coneixement sobre els efectes del consum de la fruita seca (i fruita deshidratada) en la salut i la nutrició.
  2. Assessorar els professionals i institucions del sector de la fruita seca amb temes de salut i nutrició.
  3. Assessorar els professionals i institucions del sector de la fruita seca en l'avaluació de projectes internacionals d'investigació sobre fruita seca i la salut.
  4. Col·laborar en les diferents publicacions del sector de la fruita seca sobre salut i nutrició.
  5. Participar en conferències, cursos, seminaris i jornades sobre salut, nutrició i fruita seca en l'àmbit internacional.