saltar al contingut principal
Cercar
URV

Alta d'habitatge

Condicions del servei

Si us plau, abans d'emplenar el formulari d'alta d'allotjament a la nostra base de dades, llegiu els comentaris i avisos següents:

  • Aquest és un servei gratuït, que té com a objectiu facilitar la recerca d'allotjament als membres de la URV, principalment estudiants. La Borsa d'Habitatge només s'encarrega de proporcionar als membres de la URV les dades dels allotjaments i de contacte ofertes mitjançant aquest formulari o altres vies. La URV no es fa responsable dels pactes o contractes de lloguer que puguin subscriure els propietaris i els nostres usuaris.
  • L'ús d'aquest servei és exclusivament per a particulars. No es permet la introducció de dades als professionals de la gestió immobiliària (agències immobiliàries, gestors, administradors de finques, etc.) o altres persones que facin intermediació amb un objectiu comercial, cobrant als estudiants una quantitat econòmica en concepte de comissió.
  • Les dades que ens proporcionareu a continuació passaran a formar part d'un fitxer informatitzat disponible a la pàgina web de la Borsa d'Habitatge de la URV. Només es pot accedir on línia a les dades dels allotjaments continguts en aquest fitxer mitjançant el codi d'usuari i clau d'accés proporcionats per la URV als seus membres: alumnes, professors i personal d'administració i serveis. La URV no es fa responsable de l'ús que puguin fer aquestes persones de la informació obtinguda, així com altres persones que puguin obtenir aquestes claus d'accés personals.
  • Només seran acceptats els allotjaments situats a les poblacions on es troben els centres i serveis de la URV.
  • Per tal de mantenir actualitzada la nostra base de dades i evitar-vos molèsties innecessàries, us demanem que comuniqueu a la Borsa d'Habitatge qualsevol incidència, modificació o canvi de situació sobre les dades que ens proporcionareu de l'allotjament: el canvi de preu, la no-disponibilitat d'alguna de les habitacions ofertades, el lloguer del pis, etc.
  • Les dades proporcionades formaran part de la nostra base de dades durant tres mesos, al final dels quals seran donades de baixa si l'oferent no comunica a la Borsa d'Habitatge la seva renovació mitjançant el formulari d'aquesta pàgina web o mitjançant altres vies (per telèfon, correu electrònic o personalment a les nostres oficines).