saltar al contingut principal
Cercar
URV

Transport

Aquí adjuntem un llistat de transports públics adaptats a discapacitats.

TARRAGONA

Tots els autobusos de l'Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona gaudeixen de rampes que permeten l'accés a la zona habilitada amb cinturons de seguretat.  També estan equipats per anunciar les pròximes parades, i que s'assebentin tant les persones amb problemes auditius, com els qui tenen deficiències visuals.

Web EMT TARRAGONA

Estació d'autobusos

Disposa d'ascensor per al canvi de nivell i lavabos adaptats, als quals s'ha d'accedir-hi mitjançant servei de vigilància. Funciona el tauler  electrònic de sortides i arribades, però el servei de la megafonia està en desús. Per saber si  una companyia en concret gaudeix d'autobusos adaptats podeu consultar a la web.

Web Generalitat de Catalunya – Mobilitat

Estació de RENFE

El servei d'assistència al viatges de l'estació de trens disposa d'una plataforma elevadora i de cadira de rodes per als viatgers amb mobilitat reduïda. Per poder gaudir d'aquest servei s'ha d'anar una mica abans de la sortida del tren per poder avisar a atenció al client o al cap d'estació. La venda de bitllets, el bar i altres serveis són accessibles des d'una entrada lateral i des de l'andana 1.

Web http://www.renfe.com

REUS

Autobusos urbans municipals

Els autobusos de Reus Transports gaudeixen de rampes i llocs de seguretat per a cadires de rodes i indicatius tan sonors com visuals.

Web Reus Transport Públic

Estació d'autobusos

L'estació d'autobusos de Reus no té problemes d'accessibilitat ja que hi ha un únic nivell d'entrada directe des del carrer. També gaudeix de lavabos adaptats. Per saber si una companyia en concret gaudeix d'autobusos adaptats podeu consultar la web.

Web Generalitat de Catalunya - Mobilitat

Estació de RENFE

El servei d'assistència al viatges de l'estació de trens disposa d'una plataforma elevadora i de cadira de rodes per a les persones amb mobilitat reduïda. Per poder gaudir d'aquest servei s'ha d'anar a l'estació abans de la sortida del tren per poder avisar a l'atenció al client o al cap d'estació.

Web http://www.renfe.com

TORTOSA

Estació d'autobusos

L'estació d'autobusos de Tortosa no té problemes d'accessibilitat ja que hi ha un únic nivell d'accés directe des del carrer. També gaudeix de lavabos adaptats. Per saber si una companyia en concret té autobusos adaptats podeu consultar la web.

Web Generalitat de Catalunya - Mobilitat

Estació de RENFE

El servei d'assistència al viatges de l'estació de trens disposa d'una plataforma elevadora i de cadira de rodes per als viatgers amb mobilitat reduïda. Per poder gaudir d'aquest servei s'ha d'anar a l'estació abans de la sortida del tren i avisar a atenció al client o al cap d'estació.

Web http://www.renfe.com