saltar al contingut principal
Cercar
URV

Extensió universitària

La vida d’estudiant no és només llibres, classes i hores d’estudi. A la URV trobaràs un munt d’activitats per passar el temps lliure d’una manera divertida i enriquidora, tot desenvolupant noves aficions i fent nous amics.

A l’Oficina de l’Esport trobaràs la manera de practicar el teu esport favorit. Si prefereixes les llengües, disposes al Servei Lingüístic de cursos per millorar les que ja parles o aprendre’n de noves. Per als més cinèfils, l’Aula de Cinema ofereix projeccions, seminaris i xerrades; en canvi, els amants de l’escena poden apuntar-se a l’Aula de Teatre. A l’Aula d’Art coneixeràs gent tan interessada com tu en el món de la creació artística, encara que si el que vols es trobar persones amb qui argumentar idees i discutir el teu lloc és l’Aula de Debat. La música també es molt important, representada amb la Coral Universitària i l’Orquestra XVI-XXI. I si et ve de gust dedicar-te a projectes més altruistes, la URV Solidària t’està esperant.

Si entre tot això no trobes res que et convenci, busca dins les nostres associacions i grups de participació o engega el teu propi projecte amb els nostres ajuts econòmics.