saltar al contingut principal
Cercar
URV

PAS

Miguel Ángel García Briongos

Currículum

Nascut a Bilbao (Biscaia) l'any 1972, soc diplomat en Graduat Social l'any 1993 i llicenciat en Dret l'any 1997, ambdós estudis cursats a la URV, i màster en Gestió i Dret Local per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La meva carrera professional està lligada cent per cent a la URV. Des d'abans de finalitzar els estudis, com a becari de col·laboració, fins a l'actualitat he desenvolupat una trajectòria de més de 25 anys en l'atenció als estudiants, especialment en l'àmbit de l'ocupabilitat i les pràctiques externes universitàries.

He estat tècnic de dinamització i inserció laboral des del 1997 fins al 2015, on he gestionat serveis lligats a la inserció professional dels estudiants i graduats de la URV, com la Borsa de Treball o el Fòrum de l'Ocupació.

Des del 2016 fins al 2022 he estat el cap de l'Oficina de l'Estudiant, on he coordinat programes relacionats amb les proves d'accés, les polítiques de captació d'estudiants de grau i màster, les relacions amb secundària, la representació i la participació estudiantil, les beques i ajuts als estudiants, l'ocupabilitat i l'orientació professional, i el programa Alumni URV. Durant aquest temps també he estat el secretari de la Comissió d'Estudiants i Comunitat Universitària.

Entre els anys 2010 i 2019 vaig formar part del Comitè d'Empresa del PAS. Entre d'altres, vaig formar part dels grups de treball que van redactar el Manual d'estructura organitzativa i el Reglament sobre jornada laboral, horaris, permisos, llicències i vacances del PAS.