saltar al contingut principal
Cercar
URV

Publicacions URV


Passallibres

El passallibres (en anglès, bookcrossing) consisteix a deixar llibres en llocs públics per tal que altres els recullin, els llegeixin i els tornin a deixar. Des de la Universitat Rovira i Virgili volem fomentar aquesta iniciativa i, per això, hem preparat un punt d’alliberament de llibres al Campus Catalunya, tot just al costat de l’entrada del CRAI.

  • Des de Publicacions URV periòdicament alliberem títols del nostre catàleg de publicacions, per tal que pugueu conèixer les obres universitàries de caràcter institucional, docent, investigador i divulgatiu que editem.
  • Des de l’Espai d’aprenentatge de llengües us oferim un blog de lectura perquè pugueu demanar opinions i fer recomanacions sobre textos i llibres que siguin del vostre interès. A més, hi trobareu un apartat per establir contactes amb altres membres de la URV per tal de poder intercanviar llibres. Entreu i participeu-hi!
  • Des del CRAI del Campus Catalunya us oferim duplicats de revistes de temes diversos per tal que en pugueu gaudir. Les revistes us les podeu emportar lliurement i no cal que les retorneu al seu lloc d’origen.

Podeu trobar més informació sobre el moviment social del passallibres a l’adreça següent: www.bookcrossing-spain.com.