Taller "L'avellana a l'escola"
A qui va dirigit
5è i 6è d'Educació Primària
Qui ho organitza
Grup NFOC-Salut de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili
Tipus d'activitat
Taller/conferència impartit en centres escolars
Àmbit
Àmbit de coneixement del medi natural (primària) / Àmbit cientificotecnològic (ESO)
Descripció
Activitat didàctica i concurs. Formació a les escoles sobre les avellanes, els beneficis del seu consum i l'elaboració de receptes. Concurs entre les escoles participants "Recepta saludable elaborada amb avellanes". L'activitat està dirigida pel grup NFOC-Salut de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili, expert en foment dels hàbits i estils de vida saludables entre els infants i adolescents. El premi és patrocinat per la DOP Avellana de Reus. També es farà una avaluació de l'evolució del consum d'avellanes i fruita seca dels escolars.
*La promoció de l'avellana a les escoles forma part de les accions del Pla estratègic per a la valorització de l'Avellana impulsat pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya (DACC) implementat per l'Oficina Tècnica de l'Avellana gestionada pel Departament de Consultoria Tecnològica i la Unitat Tecnològica de Nutrició i Salut del centre tecnològic Eurecat.
Calendari
Setembre a desembre de 2025
Contacte
elisabet.llaurado@urv.cat
977 759 375
