Objectius
L'objectiu general consisteix a promocionar la salut i prevenir malalties a través d'una alimentació i un estil de vida saludables i sostenibles entre les persones que estudien i treballen a la URV.
Els objectius específics són:
- Valorar el compliment de la dieta mediterrània i l'estil de vida de les persones que treballen i estudien a la URV.
- Donar a conèixer la importància de seguir una alimentació i un estil de vida saludables i sostenibles per a la nostra salut i per al planeta.
- Revisar i completar la "Guia per a la promoció de la salut i la sostenibilitat en l'organització i la celebració d'actes institucionals i acadèmics de la URV".
- Potenciar el consum dels aliments de la dieta mediterrània que es consumeixin menys respecte a les recomanacions que s'hagin observat a les enquestes.
- Identificar i destacar el valor nutritiu dels aliments saludables i sostenibles potenciant els aliments del nostre país (km 0, de proximitat i de temporada) i promoure'n el consum.
- Organitzar accions per afavorir la disponibilitat de l'alimentació saludable i sostenible, promovent una publicitat d'aliments i propostes més saludables i sostenibles a les màquines de venda automàtica, restaurants i cafeteries dels campus mitjançant un preu assequible.
- Donar pautes per a una alimentació saludable, sostenible, fàcil i econòmica tant a casa com per a les carmanyoles que s'utilitzen dia a dia, i també per als serveis de restauració.
- Disminuir el sedentarisme i millorar l'estrès.
- Promoure que totes les activitats dutes a terme a la URV estiguin alineades amb els preceptes d'alimentació saludable i sostenible, i també amb els materials que es fan servir, tenint en compte la reducció del malbaratament alimentari
Organitzat per:
![]() |
![]() |