saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

Abans de començar amb el procés, cal veure quin màster de la URV s’adapta al teu perfil, i per això pots consultar l'Oferta de màster.

A la fitxa de cada màster trobaràs informació sobre els continguts, les sortides professionals o les modalitat en què s’imparteix. Contacta amb la coordinació si tens dubtes.

Compleixes els requisits per accedir?

En general, poden accedir a un màster els estudiants amb titulació universitària de Grau o equivalent. A més, cada màster pot exigir altres requisits addicionals, com coneixement d’idiomes o experiència professional, que pots consultar a la fitxa de màster.

Els estudiants de l'últim curs de Grau poden sol·licitar l'accés a màster i obtenir una plaça reservada. Poden matricular-se un cop han acabat el Grau si així ho acrediten a la Secretaria del Centre / Campus.

Complements de formació

En alguns casos, segons la teva formació prèvia, la Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster pot requerir que cursis assignatures com a complements de formació, és a dir, que et serveixen per adaptar els teus coneixements i et preparen per a superar el màster amb èxit. Aquestes assignatures es matriculen a banda dels crèdits del màster i s’acostumen a cursar abans de l’inici de les activitats acadèmiques.