saltar al contingut principal
Cercar
URV

Màsters i postgraus


El nostre objectiu és oferir-te la millor formació perquè amb la teva motivació i la nostra expertesa puguis crear el futur que desitges.

I tu, com t'imagines el teu futURV?

  • FutURV és aprendre de forma participativa i propera.
  • FutURV és augmentar les teves oportunitats laborals.
  • FutURV és obrir-se al món.
  • FutURV és gaudir d'una formació de qualitat.
  • FutURV és fer recerca capdavantera.

Proximitat i participació

T'oferim un tracte personalitzat, grups reduïts, tutories individuals de seguiment i una relació propera amb el professorat.

Utilitzem metodologies d'aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l'entorn laboral.

Ocupabilitat

Els plans d'estudi estan dissenyats tenint en compte les últimes tendències socials de cada sector, a fi que adquireixis les competències més útils per donar un impuls a la teva carrera professional.

Tots els màsters t'ofereixen la possibilitat de fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector.

Orientació internacional

Tenim una clara orientació internacional. Ens el darrers anys la URV ha experimentat un creixement continu del nombre de projectes, activitats, professors i estudiants internacionals.

El 28% dels estudiants de màster universitari i doctorat són internacionals, principalment de l'Amèrica Llatina, la Unió Europea i Àsia.

Qualitat

Amb només 25 anys hem aconseguit posicionar-nos en els rànquings internacionals entre les millors universitats del món.

Recerca capdavantera

La URV s'ha posicionat com la segona universitat de l'Estat amb més impacte de recerca, segons l'edició 2014 del SCImago Institutions Rankings.

Més de 1000 investigadors organitzats en 142 grups de recerca, en col·laboració amb altres institucions internacionals, treballen per fer avançar el coneixement i donar resposta als reptes de la nostra societat.