saltar al contingut principal
Cercar
URV

Alumni URV


Comunitat Alumni URV

Qui és Alumni URV?

Totes les persones que heu obtingut un títol universitari oficial o un títol propi de postgrau expedit per la URV formeu part d’Alumni URV.

Aquelles persones que, tot i no ser titulades per la URV, estigueu interessades a tenir un vincle amb la Universitat, podeu formar part del programa Amics i Amigues de la URV. Consulteu els avantatges i serveis d’Amics i Amigues URV que podeu gaudir.

Cal fer algun tràmit per formar part d’Alumni URV?

No cal que facis res, si tens un títol universitari expedit per la URV ja ets Alumni URV!

Si tens tots els crèdits superats del teu ensenyament però encara no has expedit el teu títol et recomanem que t’informis a la secretaria del teu centre dels passos que has de seguir per sol·licitar-lo ja que per formar part del col·lectiu Alumni URV es necessari disposar d’un títol expedit per la URV. Consulta el tràmit administratiu de sol·licitud del títol.

Un dels objectius principals del projecte Alumni URV és mantenir viva la relació amb els nostres exalumnes. Per aquest motiu, et demanem que actualitzis les teves dades a través del formulari online i així et podrem comunicar les novetats i activitats que organitzem.

Entra al formulari i actualitza les teves dades de contacte! Són només 2 minuts! A més, si actualitzes les dades et regalem una bossa d’Alumni URV! Un cop hagis fet el formulari pots venir a la nostra oficina a recollir la teva bossa!

Té cost formar part d'Alumni URV?

Actualment tenim activada la modalitat bàsica que és gratuïta i amb la qual pots gaudir d'una sèrie d'avantatges i serveis pel fet de ser titulat/da URV.