saltar al contingut principal
Cercar
URV

Com inscriure't en un màster universitari URV pas a pas

Una vegada revisada la teva sol·licitud i documentació, es valorarà l'admissió al màster.

Rebràs un correu electrònic informant-te de la teva admissió acadèmica o exclusió:

 • Si ets admès/a, rebràs informació sobre l'estat de la teva documentació. Si aquesta està correcta rebràs informació sobre la matrícula.
 • Si ets exclòs/a rebràs informació sobre el motiu d'exclusió.

A més, pots consultar l'estat de la teva admissió per mitjà d'aquest enllaç: Estat de la sol·licitud d'accés a Màsters oficials.

El teu estat pot ser:


La data límit per pujar la documentació és fins 10 dies després de la finalització del període de preinscripció corresponent. Pots consultar el calendari aquí.

 • Validat per a l'admissió: Has pujat la documentació mínima requerida de manera que la Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster pot valorar teva sol·licitud.

 • Admès/a acadèmicament: La Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster ha valorat positivament la teva sol·licitud i t'ha admès al màster. En aquest moment tens una plaça reservada la màster.

En breu rebràs un correu electrònic amb la resolució i els passos a seguir.

 • Admès/a acadèmicament amb Complements de Formació: La Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster ha valorat positivament la teva sol·licitud i t'ha admès al màster. En aquest moment tens una plaça reservada la màster.

D'acord amb la teva formació prèvia, la Coordinació / Comissió Acadèmica ha resolt que has de cursar assignatures com a Complements de Formació per a seguir amb èxit el màster.

En breu rebràs un correu electrònic amb la resolució i els passos a seguir.

 • Admès pendent d'acreditació de títol: La Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster ha valorat positivament la teva sol·licitud i t'ha admès al màster. En aquest moment tens una plaça reservada la màster. Quan acreditis el títol d'accés o el justificant d'haver-ne abonat els drets d'expedició, podràs accedir a la matrícula. Rebràs un correu electrònic amb la resolució i els passos a seguir.
 • Accés a matrícula: Després d'haver estat admès/a acadèmicament, s'ha revisat que has presentat tota la documentació necessària i està correcta. El proper pas és matricular-te en el període establert. Consulta aquí el calendari.

Rebràs un correu electrònic amb la informació necessària per a formalitzar la matrícula on-line.

 • Accés a matrícula, amb Complements de Formació: Després d'haver estat admès/a acadèmicament, s'ha revisat que has presentat tota la documentació necessària i està correcta. Com s'ha acordat que has de cursar crèdits de Complement de Formació, et recomanem que contactis amb la coordinació del Màster abans de realitzar la matrícula en el termini establert. Consulta aquí el calendari.

Rebràs un correu electrònic amb la informació necessària per a formalitzar la matrícula on-line.

 • Admès/a pendent de documentació: Has estat admès/a acadèmicament al Màster i et manca acreditar algun requisit formal de la documentació. Quan acreditis els requisits pendents, podràs matricular-te.

Rebràs un correu electrònic amb informació sobre la documentació que et manca.

 • Accés a matrícula condicionada: Has estat admès/a acadèmicament al Màster i pots accedir a la matrícula tot i que et manca superar algun requisit en la documentació d'accés.

Davant el teu interès en matricular-te, has presentat una Declaració de compromís signada per tu i per la Coordinació del Màster en què et compromets a presentar la documentació que et manca abans del dia 31 de gener de 2017. Cas que no compleixis el teu compromís en aquesta data, s'anul·larà la matrícula sense dret a devolució dels imports pagats.

 • Llista d'espera: La Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster ha valorat positivament la teva sol·licitud i has estat admès/a acadèmicament. A més, has acreditat tota la documentació necessària però, de moment, no hi ha places disponibles en el Màster.

En el cas que s'alliberi alguna plaça, rebràs un correu electrònic amb informació sobre com formalitzar la matrícula.

 • Exclòs/a: La Coordinació / Comissió Acadèmica del Màster ha valorat acadèmicament la teva sol·licitud i ha resolt excloure't.

Rebràs un correu electrònic amb la informació sobre el motiu d'exclusió i el procediment per a presentar un recurs, si no hi estàs d'acord.

Si continues interessat/da en cursar aquest o un altre Màster, hauràs de tornar a preinscriure't segons el calendari i abonar la taxa corresponent.