saltar al contingut principal
Cercar
URV

Per què has d'estudiar a la URV?

A la URV no ets un número, i tenim els mateixos objectius que tu: que assoleixis la millor formació, i que ho facis en el marc de l’espai docent europeu, amb la qual cosa afavorim la teva mobilitat. Mentre estiguis aquí, per a nosaltres és molt important que et sentis part d’una comunitat universitària: aixó implica una docència no massificada i una relació professor-alumne basada en la proximitat gràcies a les tutories, a l’atenció personalitzada, etc.

Al mateix temps, ens esforcem per donar la màxima qualitat als 38 estudis que formen el nostre mapa de graus, introduint constantment noves metodologies de docència i aprenentatge. Valorem molt la formació pràctica cercant la igualtat amb la càrrega teòrica, i, alhora, som conscients de la importància de les noves tecnologies posant-les al teu abast. Un correu electrònic i un carnet et facilitaran l’accés a tots els nostres serveis: aules d’informàtica, biblioteques, gestions acadèmiques per Internet...

Però sabem que la universitat no és només estudiar, fomem persones; per aixó podràs gaudir de diferents iniciatives per compartir aficions amb els teus companys i complementar la teva formació acadèmica: Oficina de l’Esport, Aula de Teatre, Aula de Debat i Coral, entre d’altres.