saltar al contingut principal
Cercar
URV

Per què la URV?

Crea el teu Futur URV

Campus Bellissens Campus Bellissens

Som una universitat jove i dinàmica al servei de les necessitats de la societat, oberta al món i alhora amb una estreta relació amb el teixit socioeconòmic del nostre entorn. T’oferim la millor formació perquè amb la teva motivació i la nostra expertesa puguis crear el futur que desitges.

I tu com t’imagines el teu futur?

Aprèn de forma innovadora i propera

Podràs gaudir d'un tracte personalitzat, grups reduïts i una relació propera amb el professorat.

Utilitzem metodologies d'aprenentatge innovadores i participatives que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits en situacions reals de l'entorn laboral.

A través del Pla d'acció tutorial tindràs sempre un professor o professora de referència que et guiarà en el teu aprenentatge i t'orientarà acadèmicament i professionalment.

Tindràs una formació transversal en què, a més dels continguts específics de la titulació, adquiriràs altres competències útils per al teu futur professional, com treballar en equip, aprofitar al màxim les tecnologies, comunicar-te adequadament en diferents contextos i resoldre problemes de forma crítica, creativa i innovadora.

Augmenta les teves oportunitats laborals

Tots els plans d'estudis estan dissenyats en col·laboració amb empreses i institucions del sector a fi que adquireixis les competències més útils per al teu futur professional.

Tindràs la possibilitat de fer una estada de pràctiques en empreses i institucions del sector.

Un 70% dels nostres estudiants treballen tres mesos després d'haver-se graduat.

A través del nostre servei d'orientació professional t'oferirem assessorament individualitzat perquè puguis planificar la teva carrera professional i aprendre a aprofitar totes les oportunitats del mercat de treball del teu àmbit.

Estudia en un entorn internacional

Tenim més de 800 convenis internacionals perquè puguis fer estades acadèmiques en universitats d'arreu del món o obtenir la primera experiència laboral en una empresa estrangera.

Cada any més de 400 estudiants de mobilitat escullen la URV per fer el seu intercanvi acadèmic. A banda, més de 1.700 estudiants es matriculen directament a un grau, màster o doctorat de la URV. Així, el 8% dels estudiants de nivell de grau i el 32% de nivell de postgrau són internacionals.

Per tot això, la URV disposa de l'Internacional Center per ajudar-te a preparar la teva estada internacional i per acollir i guiar els estudiants que arriben des d’altres països.

Gaudeix d'una formació de qualitat

La qualitat de les nostres titulacions i del professorat ha estat avaluada satisfactòriament per les agències de qualitat universitària (AQU i ANECA), d'acord amb els estàndards de l'espai europeu d'educació superior ( EEES).

Els principals rànquings ens situen entre les millors universitats del món.

Aprèn més enllà de les aules

 • Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació

  El CRAI de cada campus posa al teu abast un ampli ventall de serveis per facilitar-te l'aprenentatge. A més de les biblioteques, on disposaràs de la bibliografia necessària de la teva titulació, hi trobaràs espais d'estudi per a grups, mitjans multimèdia, assessorament i materials per a l'aprenentatge de llengües. També t’ajudarem a millorar les teves competències informàtiques i de gestió de la informació.

 • Borsa de treball i orientació laboral

  Et serà més fàcil començar la teva carrera professional un cop finalitzats els estudis amb el suport dels serveis de borsa de treball i d'orientació laboral. Rebràs assessorament personalitzat per planificar el teu futur professional i podràs participar en seminaris específics en què aprendràs a millorar el currículum i a preparar-te per a una entrevista de feina.

   

   

 • Servei Lingüístic

  A la URV estimem les llengües i promovem el multilingüisme. Durant els teus estudis, podràs escollir entre una variada oferta de formació a través del Servei Lingüístic, apuntar-te a tàndems lingüístics i accedir a recursos formatius en línia.

   

   

   

   

   

   

Aprèn i gaudeix

Piraguada del Campus Terres de l’Ebre