saltar al contingut principal
Cercar
URV

Experiències URV

Maria Offenhenden

Argentina

Llicenciada en Antropologia Social i Cultural (Universidad de Buenos Aires).

Investigadora en un projecte que analitza l’acció col·lectiva dels joves a la ciutat de Tarragona, realitzat pel Dafits-URV en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona.

També forma part del projecte d’investigació GENDERCARE del Dafits-URV, "El compromiso de los hombres con los cuidados de larga duración. Género, generaciones y culturas de cuidado ", finançat per MINECO.

“El màster va complir amb les meves expectatives, com per exemple, la de poder reorientar la meva carrera professional a l’àmbit acadèmic després d'haver treballat durant molts anys en l'àmbit de la intervenció social. En aquest sentit, he pogut cursar els estudis de doctorat, finançats amb una beca pre-doctoral, que vaig finalitzar el juliol del 2017.”

Andrea Ariza

València, Espanya.

Llicenciada en Arquitectura Superior (Universitat Politècnica de València).

Màster en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social (URV).

Treballa com a urbanista i arquitecta a la ciutat de València.

“El màster m'ha ajudat a enriquir d'una manera molt singular el meu perfil professional, combinant dos àmbits formatius -arquitectura i antropologia- que poques vegades, almenys en l'actualitat, van acompanyats. El recomanaria perquè considero que ofereix una formació transversal i integral que proporciona eines per donar resposta als reptes dels contextos urbans actuals.”

Gastón Médici

Argentina

Investigador pre-doctoral a la URV

“Amb el màster vaig adquirir coneixements i habilitats que em van convertir en un professional més complet i amb visió global de la problemàtica ambiental i social en general. La modalitat online em va permetre combinar la meva activitat professional diària amb les assignatures del màster i la possibilitat de realitzar una estada d’alguns mesos a Tarragona va fer que pogués gaudir d’una ciutat fantàstica i realitzar pràctiques professionals en un estudi jurídic. Finalment, em va obrir noves oportunitats en el món professional. Gràcies a aquesta experiència, actualment estic treballant com a investigador predoctoral a la URV.”

Stephanie Ascensio

Mèxic

Estudiant pre-doctoral a la URV

“Agraeixo al màster l’oportunitat que em va donar de créixer, tan personal com professionalment. Formar part d’una experiència tan enriquidora com ha estat aquesta, realment va canviar la meva vida. Moltes gràcies!”

Gabriela Fauth

Brasil

Investigadora del Departament de Dret i Urbanisme de la Universitat Federal de Rio de Janeiro (UFRJ)

“Per a mi va representar una oportunitat única d’aprofundir en la temàtica ambiental, conèixer i compartir coneixement i vivència amb gent de moltes parts del món, com professores i companys de classe. Un gran moment de la meva vida acadèmica i personal!”

Malka San Lucas Ceballos

Equador

Investigadora Post-doctoral URV-CEDAT

“El màster ha contribuït al meu creixement, tant acadèmic com personal. Primerament, em va oferir l’oportunitat d’aprofundir en l’estudi d’aquesta branca del dret, no solament des d’un punt de vista professionalitzador sinó també des de la perspectiva de la investigació, obrint-me les portes al doctorat. Pel que fa a l’àmbit personal, em va permetre entrar en contacte amb professors i autèntics especialistes que sempre van saber treure el millor de mi, així com amb companys de diferents parts del món que van contribuir a enriquir l’experiència. En la meva opinió, aquest màster et proporciona una formació molt completa.”

Laia Raigal Aran

Espanya

Graduada en Infermeria (URV).

Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria (URV).

Estudiant del Grau en Psicologia (UOC).

Doctoranda al Programa de Doctorat en Infermeria i Salut de la URV.

Infermera al Pius Hospital de Valls.

“El màster m’ha donat eines per millorar la capacitat crítica, fent sorgir l’anhel de crear un motor de canvi que millori l’atenció a les persones. Cal destacar també la facilitat per compaginar els estudis amb la pràctica assistencial, un requeriment que en el meu cas se’m feia indispensable i que vaig poder compaginar al cent per cent.”

Marisa Duarte Dias

Portugal

Graduada en Infermeria (Escola d’Infermeria d’Oporto).

Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria (URV).

DUI a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

“El programa és molt complet, ja que abraça múltiples àmbits i proporciona les eines necessàries per a la formació de professionals especialitzats en la investigació. Actualment el mercat laboral demanda cada cop més treballadors qualificats, i per tant, poder especialitzar-se en una àrea concreta pot resultar un element diferenciador. En el meu cas, el màster m’ha permès reorientar la meva carrera professional i poder col·laborar en alguns projectes d’investigació en el context hospitalari.”

Anaïs Garcia Garcia

Espanya

Graduada en Infermeria (URV).

Màster en Investigació en Ciències de la Infermeria (URV).

Doctoranda al Programa de Doctorat en Infermeria i Salut de la URV.

Treballa en un centre d’addiccions.

“El màster em va captivar degut a la riquesa de coneixement que cada professor ha aportat a l’assignatura, de la que molts potser no en són conscients. L’impacte que ha comportat en la meva carrera professional ha estat molt positiu i reconegut. El recomano perquè fan falta més infermers i infermeres que apostin per la investigació, perquè recerca i infermeria han d'anar de la mà.”
Veure vídeo

Rafael Wytze Fenwick Hoekstra

Nova Zelanda

Màster universitari en Nanociència, Materials i Processos: Tecnologia Química de Frontera

Investigador en formació vinculat al Doctorat en Nanociència, Materials i Enginyeria Química.

“La URV és sorprenentment internacional. Em va sobtar molt veure tants estudiants d’Erasmus i de doctorat de tants i tants països diferents. Hi creen un ambient molt especial. A Tarragona hi he estat molt bé perquè té un clima i un menjar fantàstics, hi ha gent molt propera, un ambient internacional i està situada just al costat de la platja.”