saltar al contingut principal
Cercar
URV

Estada de Recerca del Dr. Òscar Saladié a la Universitat Iberoamericana de Puebla


El Dr. Òscar Saladié, professor del Departament de Geografia de la URV i director de la Càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, ha realitzat una estada de recerca a la Universidad Iberoamericana Puebla (Mèxic), entre els dies 29 d’abril i 13 de juny de 2013, on ha participat a les activitats desenvolupades en el marc del Programa Interdisciplinar en Medio Ambiente (PIMA) d’aquesta universitat mexicana, que dirigeix el Dr. Benjamín Ortiz.

El PIMA ha estat galardonat aquest any 2013 amb el premi nacional mexicà en matèria de medi ambient, concretament en la categoria de “Educación Ambiental Formal”.

El PIMA comprèn la llicenciatura en Ciències Ambientals i Desenvolupament Sostenible, el Màster en Estudis del Canvi Climàtic i el programa de doctorat en Desenvolupament, Medi Ambient i Territori, així com també en forma part el Laboratori de Canvi Climàtic i Ordenació del Territori.

Finalment, mencionar que durant l’estada del Dr. Saladié a la Universidad Iberoamericana Puebla, es van fixar les bases per establir una conveni de col·laboració entre aquesta universitat mexicana i la Universitat Rovira i Virgili.

El Dr. Òscar Saladié amb Mtro. Jerónimo Chavarría, responsable del Laboratori de

Canvi Climàtic (esquerra); i amb Dr. Benjamín Ortiz, director del PIMA (dreta).