saltar al contingut principal
Cercar
URV


Aquesta jornada tindrà lloc a la Sala d'actes del Col·legi d’Advocats de Reus el  dia  20 de febrer de 2015, de les 10 a les 13 hores.

La inscripció per als col·legiats/des al Col·legi d’Advocats de Reus, els professors de l’FCJ i els estudiants dels ensenyaments del grau de Dret i dels màsters universitaris impulsats per la FCJ (Màster Universitari en Advocacia, Màster Universitari en Dret Ambiental, Màster Universitari en Dret de l'Empresa i de la Contractació, Màster Universitari en Estudis Avançats en Administració i Dret Públic i Màster Interuniversitari en Sistema de Justícia Penal), que assisteixin presencialment és GRATUÏTA.  Per a la resta d'assistents i per als inscrits per videostreaming (pendent de confirmar si es pot fer) l’import serà de 10 €.


La butlleta d'inscripció s'ha d'enviar a la següent adreça de correu electrònic: formacio@advocatsreus.org. Els membres de la nostra comunitat universitària hauran d'indicar a l'apartat Col·legi professional: URV i a l'apartat Número de col·legiat/da: PDI o Estudiant i el nom de la titulació que està cursant. Les places són limitades.

La data límit d'inscripció és el dia 18 de febrer de 2015