saltar al contingut principal
Cercar
URV

Presentació de l'exposició "L'aigua que treu la Fam"


El Centre de Cooperació al Desenvolupament "URV Solidària" i la Càtedra URV-DOW de Desenvolupament Sostenible, en el marc del actes commemoratius del XX aniversari de la nostra universitat, presenten l'exposició "L'aigua que treu la Fam", l'objectiu principal de la qual és evidenciar la importància de dur a terme una gestió sostenible de l'aigua, com a part de les capacitats necessàries per assegurar la productivitat del territori, tant a nivell urbà com a nivell rural, això en les diferents escales (local, regional, etc.), així com la importància que té en la disminució de la vulnerabilitat davant les amenaces climàtiques i ambientals a què s'enfronten les comunitats.

Aquesta exposició ha estat cedida per la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC que ha presentat aquesta exposició durant set mesos al Museu de la Ciència i de la Técnica de Catalunya.

La inauguració està prevista per el 3 de maig, a les 18 hores, al vestíbul de l'ETSE/ETSEQ; el comissari de l'exposició, Dr. Jordi Morató explicarà als assistents el contingut de la mateixa. Així mateix, comptarem amb la intervenció del Dr. Enric Aguilar, director de la Càtedra URV-DOW de Desenvolupament Sostenible.