saltar al contingut principal
Cercar
URV

Acte d'entrega dels premis del VIII Concurs de Fotografia: “L’economia circular”

El dimecres dia 19 d'abril de 2017 va tenir lloc el lliurament dels premis del VIII Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. En aquesta edició el lema del concurs ha estat "L'economia circular".

Aquesta activitat ha format part de les X Jornades sobre Química Verda, organitzades per la Facultat de Química de la URV. Aquesta activitat compta des dels seus inicis amb el patrocini de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

En aquesta vuitena edició del concurs s'han presentat un total de 92 originals. El jurat ha estat format per representants de Dow Chemical Tarragona, la Facultat de Química de la URV i la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible. El jurat ha comptat amb l'assessorament del fotògraf Joan Güixens (Güixens Fotografia, el Vendrell). El jurat ha tingut en compte tant la qualitat de la fotografia com el text associat a la mateixa on s'explicava la imatge en relació al lema del concurs.

Primer premi: Daniel Fernández "Código de barras de la economía lineal"
Segon premi: Raquel Santos "Shared circular salad"
Tercer premi: Diana Tapusa"El futur del planeta està en les nostres mans"


Les fotografies premiades (d'esquerra a dreta): Daniel Fernández "Código de barras de la economía lineal", segon premi: Raquel Santos "Shared circular salad"i tercer premi: Diana Tapusa"El futur del planeta està en les nostres mans"

Amb anterioritat a l'entrega de premis va tenir lloc la conferència sobre la viticultura i el canvi climàtic a càrrec de Miquel A. Torres responsable actualment de l'àrea de medi ambient de Bodegas Torres.

En representació de la Càtedra va assistir el Dr. Josep Oliveras, Catedràtic del Departament de Geografia i primer Director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible.

Des de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible volem mostrar el nostre agraïment a tots els participants del concurs de fotografia.