saltar al contingut principal
Cercar
URV

VIII Concurs de Disseny de la Carpeta URV


L'objecte d'aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2019-20. S'hi poden presentar les persones matriculades en estudis de grau, màster universitari o doctorat de la URV durant el curs 2018-19.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip, han de ser originals i inèdites i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l'equitat de gènere i el respecte a les persones.

Cada persona o equip pot presentar una única proposta, que cal dipositar al Registre General de la URV (c/ de l'Escorxador, s/n, Tarragona) o als registres auxiliars fins a les 13.30 h del 22 de febrer de 2019.

Les propostes han de ser originals i inèdites. En el cas que s’utilitzin imatges o fotografies descarregades de la xarxa, aquestes hauran de ser lliures de drets o amb permís d'ús comercial, i se n’hauran d’especificar les fonts al full de participació. Aquestes imatges i fotografies no podran ocupar més del 25 % de la superfície del disseny presentat.

Decidiu quina voleu

Les sis propostes finalistes es publicaran al web institucional a partir del 8 de març de 2019. El disseny guanyador es decidirà per votació electrònica. Podeu participar en la votació tots els estudiants de la URV matriculats en estudis de grau, màster i doctorat durant el curs 2018-19.

Les votacions es duran a terme entre el 8 i el 24 de març de 2019, i la proposta guanyadora es farà pública el 29 de març de 2019.

El premi

La persona guanyadora serà premiada amb 600 euros (als quals s'aplicarà la corresponent deducció de l'IRPF, si s'escau). A més, el disseny s'utilitzarà per a la producció de la carpeta del curs 2019-20, que es distribuirà a tota la URV, i en la qual constaran el nom i els cognoms de l'autor i la condició de primer premi del concurs.

Les persones finalistes rebran un val de regal per un import de 150 euros per a la Botiga URV.