saltar al contingut principal
Cercar
URV

VI Concurs de Disseny de la Carpeta URV

L'objecte d'aquest concurs és triar el disseny de la carpeta URV del curs 2017-18. S’hi poden presentar les persones matriculades en estudis de grau, màster oficial o doctorat de la URV durant el curs 2016-17.

Les propostes es poden presentar individualment o en equip, han de ser originals i inèdites i han de respectar els valors que la Universitat té com a referents: la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l'equitat de gènere i el respecte a les persones.

Cada persona o equip pot presentar una única proposta, que cal dipositar al Registre General de la URV (c/ de l'Escorxador, s/n, Tarragona) o als registres auxiliars fins a les 13.30 h del 17 de febrer de 2017.

Decidiu quina voleu

Les sis propostes finalistes es publicaran al web institucional a partir del 6 de març de 2017. El disseny guanyador es decidirà per votació electrònica. Podeu participar en la votació tots els estudiants de la URV matriculats en estudis de grau, màster oficial i doctorat durant el curs 2016-17.

Les votacions es duran a terme entre el 6 i el 17 de març de 2017, i la proposta guanyadora es farà pública el 22 de març de 2017.

El premi

La persona guanyadora rebrà un premi de 600 euros (al qual s'aplicarà la corresponent deducció de l'IRPF, si s'escau). A més, el disseny s'utilitzarà per a la producció de la carpeta del curs 2017-18, que es distribuirà per tota la URV, i en la qual constaran el nom i els cognoms de l’autor i la condició de primer premi del concurs.

Les persones finalistes rebran un val de regal per un import de 150 euros per a la Botiga URV.

El lliurament de premis tindrà lloc en un acte públic, la data del qual s’anunciarà properament.