saltar al contingut principal
Cercar
URV

Amics i Amigues de la URV


Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans majors d'edat interessats a vincular-se al projecte i els objectius de la Universitat.

Com fer-se amic o amiga de la URV

  • Comunitat universitària: si en algun moment heu format part de la comunitat universitària de la URV, només cal emplenar el formulari electrònic a l'apartat Donar-se d'alta.
  • Ciutadans en general (externs): si sou majors d’edats i mai no heu format part de la comunitat universitària de la URV, us hi ha de convidar un membre (PAS o PDI) actiu de la URV. Ho poden fer a través de la intranet, en concret a l’apartat “Gestió Amics i Amigues”.
    Si no coneixeu cap membre de la URV, ens podeu enviar un correu electrònic(ELIMINAR) i us gestionarem la invitació perquè us pugueu donar d'alta.

En el formulari d'alta cal omplir una sèrie de dades i adjuntar una fotografia de carnet escanejada. Al final del procés caldrà efectuar, si escau, el pagament de manera electrònica.

Si ets titulat/da de la URV et recomanem que abans de donar-te d’alta al programa d’Amics i Amigues consultis els avantatges que tens amb el nou programa Alumni URV destinat als nostres titulats. Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres que et recomanarem quina és la millor opció per a tu.

Carnet d'Amics i Amigues de la URV

Les persones adherides al programa disposen del carnet d'Amics i Amigues, que les identifica i acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. El carnet es farà arribar als nous usuaris per correu postal certificat al domicili indicat en el formulari d'alta en el termini aproximat de 15-20 dies des del moment de l'alta.

Quin cost té?

La quota és anual i l’import varia en funció del col·lectiu d'origen al qual es pertanyi (dels 0 als 40 €/any). Consulteu-lo a la taula de preus següent segons col·lectius.

Quina vigència té?

La vigència és d'un any, a comptar des del moment que s'ha tramitat l'alta.

Avantatges i serveis

Formar part del programa d’Amics i Amigues de la URV permet gaudir d’avantatges i serveis. Els podeu consultar a l’apartat d’avantatges i serveis.

Com es pot renovar?

Quan falti un mes perquè l’anualitat caduqui, l'amic/amiga rebrà un correu electrònic en què se li recordarà que, si ho desitja, pot renovar-lo. Això comporta un nou pagament que li donarà dret a un any més de vigència.

Junts som més forts. La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.