saltar al contingut principal
Cercar
URV

Amics i Amigues de la URV


La Universitat Rovira i Virgili és un motor de desenvolupament econòmic, social i cultural de les comarques del sud de Catalunya. Voleu participar del seu projecte?

Feu-vos amic de la URV

Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans majors d'edat interessats a vincular-se i participar en el projecte i els objectius de la Universitat.

Com s'ha de fer?

Comunitat universitària

Poden associar-s'hi directament totes les persones que en algun moment han estat membres de la comunitat universitària de la URV o hi estan vinculades per raons professionals o de formació. Només cal emplenar el formulari electrònic a l'apartat Donar-se d’alta i al final del procés efectuar el pagament electrònicament a CX.

Ciutadans en general

Qualsevol ciutadà major de 18 anys pot participar en el programa si és convidat per un membre de la comunitat universitària.

El PAS i PDI de la URV té activada a l'apartat Gestió amics i amigues de la seva intranet l'opció per fer invitacions telemàtiques a les persones que amb anterioritat no hagin format part de la URV i estiguin interessades a tramitar la seva alta.

Avantatges

Els adherits al programa disposen del carnet d’Amics i Amigues, que els identifica i que acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. En funció del col·lectiu al qual es pertany hi ha unes condicions per associar-se i es gaudeix d'uns serveis que es poden consultar a l’apartat Serveis.

Junts som més forts. La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.