saltar al contingut principal
Cercar
URV

Acreditació del nivell de coneixement d'idiomes


Atès el gran nombre de consultes que hem rebut sobre el tema, podeu consultar al web els resultats de les proves de nivell. Us recordem que si heu realitzat aquestes proves, NO cal que en presenteu cap certificat al Centre Internacional.

Per realitzar algunes de les estades de mobilitat és necessari acreditar un nivell de coneixement d'idioma. Per aquells que no tingueu cap títol o acreditació, el Servei Lingüístic posa a la vostra disposició un servei de proves de nivell.

Idiomes

Les proves de nivell s'ofereixen en anglès, francès i italià. No s'ofereix prova de nivell d'alemany.

Calendari

Novembre 2011
Dl Dm Dc Dj Dv
   

2

3

X

7

8

9

 X X

Lloc

Les proves es fan a l'Espai d'Aprenentatge de Llengües (EAL) situat al CRAI, al Campus Catalunya.

Procediment

Abans de fer la prova heu d'escriure al correu electrònic espaillengues.craicatalunya(ELIMINAR)@urv.cat per concertar dia i hora de la prova. Heu de dir quin dia voleu fer la prova i de quin idioma.

Estudiants que ja hagin fet prova de nivell al Servei Lingüístic

Els estudiants de mobilitat que ja hagueu fet prova de nivell amb el Servei Lingüístic el setembre de 2011 (independentment de si us heu matriculat a un curs del Servei Lingüístic o no) NO necessiteu repetir aquesta prova.

L'únic que heu de fer és enviar un correu electrònic mobility(ELIMINAR)@urv.cat especificant el DNI, el vostre nom i cognoms i l'idioma de què vau fer la prova. A l'assumpte del correu electrònic heu de posar: ACREDITACIÓ D'IDIOMES PROVA REALITZADA AL SERVEI LINGÜÍSTIC

La data límit per fer arribar aquests correus és el dia 10 de novembre de 2011.