saltar al contingut principal
Cercar
URV

Activitats extraordinàries i excursions


URV Summer Camp 2018 tindrà activitats extraordinàries com: 

- FESTES DE L'AIGUA

- MINIOLIMPÍADES

- KARAOKE i FESTIVALS

- GINCANES

- i moltes sorpreses més..…

QUINES SORTIDES I EXCURSIONS FAREM?.

- SORTIDA PER LA PART ALTA DE TARRAGONA+ visita RECTORAT (2011-2006): 20 de juliol 

 Amb servei d'acollida i menjador al Campus Catalunya (Avda Catalunya, 35 43002). A les 9'30h sortida del Campus Catalunya direcció la part alta. S'organitzaran activitats al carrer i a les 11h visita al rectorat i recepció del Rector de la URV . Un cop finalitzat, tornada al Campus Catalunya per estar a les 13h. Els nens de Servei de Menjador dinaran pícnic a la cafeteria del Campus Catalunya. Imprescindible portar la samarreta , gorra, aigua i esmorzar.

- EXCURSIÓ AL PONT DEL DIABLE (2011-2006): 25 de juliol

A les 9'15h sortida desde l'escola direcció Pont del Diable. Una vegada allà esmorzarem i  s'organitzaran jocs a la natura. Al finalitzar tornada a l'escola arribant a les 13h. Imprescindible portar la samarreta  , gorra, aigua i esmorzar. 

- EXCURSIÓ DESCOBERTA PER CAMPUS SESCELADES + visita CRAI (P3, P4 i P5) : 18 de juliol. 

Sortida desde l'escola direcció Campus Sescelades (sense sortir de les instal.lacions universitàries i sense accedir al carrer). S'organitzaran jocs a l'exterior i esmorzarem. També visitarem el CRAI de Sescelades amb contacontes i activitats dirigides a nens i nenes. Tornada a l'escola per estar a les 13h. Imprescindible portar la samarreta vermella, gorra, aigua i esmorzar.