Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > Antenes del Coneixement

Antenes del Coneixement

Antenes del Coneixement

Presentació

El Campus Extens de la URV és un projecte estratègic de la tercera missió de la Universitat, la missió territorial, de compromís amb les institucions i els agents motors del desenvolupament del territori, en totes les seves dimensions, des del vessant més sociocultural al més socioeconòmic.

El projecte pretén captar les necessitats cada territori i donar-hi resposta per apropar-hi coneixement i contribuir al progrés de les comarques meridionals de Catalunya mitjançant la creació d’una xarxa d’antenes del coneixement. Cada antena disposa d'un responsable, que és un professional coneixedor del teixit social i econòmic de l'entorn.

Aquest projecte compta amb la col·laboració dels ajuntaments, que acullen les antenes i posen espais municipals a disposició de la Universitat per dur-hi a terme les activitats de les antenes, i el suport econòmic de la Diputació de Tarragona. També cal destacar la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner en la seva tasca facilitadora del contacte entre la Universitat i els ajuntaments i els centres d’estudis.  

Marxem de vacances. Ens retrobem al setembre!Informació

© 2008 - 2016 Universitat Rovira i Virgili