saltar al contingut principal
Cercar
URV

Antena del Coneixement de Salou


L’Antena del Coneixement de Salou és un espai físic, alhora que virtual, que pretén agrupar un ampli ventall d’usuaris, des d'alumnat i exalumnat de la URV, professionals, estudiants i professorat de secundària, fins a institucions, grups culturals, empreses, membres d’associacions i entitats.

L’objectiu del projecte, més enllà d’esdevenir un nucli dinamitzador d’activitats d’interès territorial i difusor dels valors socials, és: apropar al territori les potencialitats de la URV, els serveis i les activitats universitàries, així com captar i donar resposta a les necessitats del territori.

Agenda

 • Concurs de fotografia de la Festa Major 2019
  Concurs de fotografia de la Festa Major 2019

  Bases del concurs – 11a edició

  1-Tema

  La temàtica ha de ser la Festa Major d’hivern de Salou 2019. Les fotografies han d’estat relacionades amb els actes al programa de festes d’enguany.

  2-Premi

  S’estableixen dos premis:

  1r Premi: 200€ bruts i un lot de productes de la Botiga URV.

  2n Premi: 100€ bruts i un lot de productes de la Botiga URV.

  3-Participants i categories

  Qualsevol persona major d’edat que hi vulgui participar amb una fotografia pròpia. Es podran presentar com a màxim 2 fotografies per persona.

  4-Format

  Les fotografies s’han de presentar en format digital amb una grandària d’arxiu mínima de 2MB i màxim de 10MB. Les imatges han de ser inèdites. Quedarà exclosa la fotografia en què hi constin persones clarament identificables, especialment amb imatges d’infants.

  5-presentació de les obres

  Les fotografies hauran de presentar-se per correu electrònic a l’adreça: antena.salou@urv.cat. Cal indicar el títol de la fotografia, el pseudònim de l’autor o autora i les dades personals .

  6-Inscripció i terminis

  Inscripció gratuïta. Les obres es poden presentar de l’11 al 15 de febrer del 2019.

  7-Jurat

  Estarà constituït per membres de la Universitat Rovira i Virgili.

  8-Notificació de la persona guanyadora

  Es farà saber qui ha guanyat el concurs contactant difrectament amb la persona per telèfon i/o adreça electrònica. A més, es donarà a conèixer el guanyador el dia del lliurament del premi.

  9- Exposició

  Les millors obres seleccionades pel Jurat s’exposaran al passadís del Teatre Auditori de SaLou. La mostra s’inaugurarà el dia 4 de març de 2019 i es tancarà el 18 de març de 2019. La Universitat Rovira i Virgili serà l’encarregada d’imprimir les fotografies. El número màxim de fotografies a imprimir i a exposar serà de 20.

  10- Notes

  Els autors han de poder garantir que les imatges són originals i inèdites; que en són els autors legítims i, per tant, en tenen tots els drets. Totes les obres quedaran en poder de l’Ajuntament de Salou, que es reserva del dretet de publicar-les lliurement, fent constar el nom de l’autor/a.

  El jurat té la potestat de declarar desert algun dels premis i la seva decisió serà inapel·labre.

  Organitza: Campus Extens de la URV a la seu de Salou i l’Ajuntament de Salou.

 • Dijous, 31 de gener de 2019 • 19h

  TAS Salou (Sala Mediterrània) • Salou

  Tast de vins ecològics i vegans
  Tast de vins ecològics i vegans

  A càrrec de l’enòloga Pepa Menchón.

  Inscripcions al Departament de Cultura de l’Ajuntament de SAlou, els dies 28 i 29 de gener, de 10h a 14h. Places limitades.

  Organitza: Campus Extens de la URV a Salou i l’Ajuntament de Salou.

  Col·labora: Bodega Vinya Janine de Rodonyà DO Tarragona i Can Marlès de Montmell DO Penedès.

 • |alt Logo1|
 • |alt Logo2|
 • |alt Logo3|