Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > Docència > Estudis

Estudis


Imatge 1

Graus

L'objectiu dels estudis de grau és oferir una formació de qualitat que garanteixi l'èxit en la incorporació al món professional.

A la URV s'han dissenyat uns ensenyaments de grau actualitzats, amb noves metodologies de docència i aprenentatge que situen l'estudiant en el centre de l'activitat acadèmica.

Actualment s'ofereixen 47 estudis de grau, dels quals 7 són dobles titulacions.

Imatge 2

Màsters

Els màsters universitaris tenen com a finalitat la formació avançada de l'estudiant.

Estudiar un màster a la URV augmenta i millora les oportunitats professionals i facilita a les persones l'accés a feines més qualificades. En definitiva, és invertir en el futur i formar-se en un entorn internacional.

Un màster també és el primer pas per seguir la carrera investigadora: si us interessa la recerca, trieu els màsters URV.

Imatge 3

Doctorats

El doctorat és el tercer cicle dels estudis universitaris i s'adquireixen les competències i habilitats relacionades amb la recerca científica de qualitat. Aquests estudis finalitzen amb l'elaboració i defensa de la tesi doctoral. Seguir la carrera investigadora a la URV proporciona un entorn d’aprenentatge d'excel·lència basat en una activitat de recerca productiva i de qualitat.

Imatge 4

Formació permanent

Posem a l'abast de professionals i empreses una àmplia oferta de programes de postgrau, cursos de formació contínua i programes a mida, adaptats a les necessitats de les empreses i dels perfils professionals emergents.

La formació permanent és imprescindible per la carrera professional de qualsevol persona.

Entreu i consulteu l'oferta. Si no trobeu la que necessiteu, contacteu amb nosaltres i us assessorarem.Informació

© 2008 - 2016 Universitat Rovira i Virgili