saltar al contingut principal
Cercar
URV

Altres beques i ajuts PDI/PAS


Beques i Ajuts per mobilitat PDI

DARMASISWA INDIONESIAN SCHOLARSHIP

DARMASISWA és un programa de beques organitzat pel Ministeri d'Educació i Cultura (MoEC) d'Indonèsia en col·laboració amb el Ministeri d'Assumptes Exteriors (MoFA); dirigit a tots els candidats dels països que tenen relació amb Indonèsia per fer-hi una estada de llengua, art i cultura d'un màxim de 12 mesos. Els participants poden escollir una de les universitat ubicades en diferents ciutats d'Indonèsia.

Data límit per fer la sol·licitud: 18 de febrer de 2018.

Destaquem l'estreta relació de la URV amb la universitat indonèsia Katolik Parahyangan University (UNPAR). Es recomana sol·licitar el programa cultural en aquesta universitat i comunicar-nos-ho a mobility@urv.cat, per facilitar la comunicació amb la universitat de destí.

InterContinental Academic Exchange Programme (ICon)

La xarxa SGroup ofereix 1 beca InterContinental Academic Exchange Programme (ICon), uns ajuts de 1000€ per cobrir estades curtes (de 7 dies a un mes) del PAS i PDI de la URV a universitats brasileres pertanyents a la xarxa FAUBAI (Brazilian Association for International Education). 

Indicacions:

  1. Omple la sol·licitud i envia-la a l'atenció de Rebeca Tomàs (mobility(ELIMINAR)@urv.cat), el més aviat possible. La convocatòria no té un termini de sol·licitud especificat, la primera sol·licitud acceptada es proposarà a l'SGroup i es comunicarà si ha estat seleccionada. Hi ha un total de 5 beques per totes les universitat de l'SGroup.
  2. Pots complementar el finançament per cobrir el cost de l'estada a través de la beca I-Networks, programa d'ajuts gestionat per la URV (fins 1.000€ segons despeses justificades).
     

Subvencions per la mobilitat de professors (i estudiants) en ensenyaments universitaris oficials de màster i doctorat conjunts hispano-francesos

És objete d'aquesta modalitat la concessió de subvencions per atendre les despeses de les estades a França de professors (i d'estudiants) que es desplacen a França, amb la finalitat de participar en programes de màster i doctorat que s'imparteixen i desenvolupen conjuntament, i que hagi estat seleccionats per la Comissió Mixta hispano--francesa.

Número de beques:

Se seleccionaran fins a 6 programes de màster i 4 de doctorat.

  • Programes de Màster: 2 estades de professors i 3 d'estudiants per cada curs acadèmic.
  • Programes de Doctorat: 2 estades de professors i 2 d'estudiants per cada curs acadèmic.
  • Es renovaran fins a 3 programes de màster per dos cursos acadèmics i uns altres 3 programes per un curs més.
  • Es renovaran fins a un programa de doctorat per un curs més.

Termini de presentació de projectes: des del 3 de juliol de 2015 al 17 de juliol de 2015 (a les 14.00h)

Termini de presentació de sol·licituds pels professors i estudiants participants: 10 dies hàbils a partir del dia següent al de publicació de la resolució de projectes de màster i doctorat conjunts seleccionats o renovats.

Consulta la convocatòria

Contacte: