saltar al contingut principal
Cercar
URV

Altres beques i ajuts PDI/PAS


Beques i Ajuts per mobilitat PAS

DARMASISWA INDIONESIAN SCHOLARSHIP

DARMASISWA és un programa de beques organitzat pel Ministeri d'Educació i Cultura (MoEC) d'Indonèsia en col·laboració amb el Ministeri d'Assumptes Exteriors (MoFA); dirigit a tots els candidats dels països que tenen relació amb Indonèsia per fer-hi una estada de llengua, art i cultura d'un màxim de 12 mesos. Els participants poden escollir una de les universitat ubicades en diferents ciutats d'Indonèsia.

Data límit per fer la sol·licitud: 18 de febrer de 2018.

Destaquem l'estreta relació de la URV amb la universitat indonèsia Katolik Parahyangan University (UNPAR). Es recomana sol·licitar el programa cultural en aquesta universitat i comunicar-nos-ho a mobility@urv.cat, per facilitar la comunicació amb la universitat de destí.

InterContinental Academic Exchange Programme (ICon)

La xarxa SGroup ofereix 1 beca InterContinental Academic Exchange Programme (ICon), uns ajuts de 1000€ per cobrir estades curtes (de 7 dies a un mes) del PAS i PDI de la URV a universitats brasileres pertanyents a la xarxa FAUBAI (Brazilian Association for International Education).

Indicacions:

  1. Omple la sol·licitud i envia-la a l'atenció de Rebeca Tomàs (mobility(ELIMINAR)@urv.cat), el més aviat possible. La convocatòria no té un termini de sol·licitud especificat, la primera sol·licitud acceptada es proposarà a l'SGroup i es comunicarà si ha estat seleccionada. Hi ha un total de 5 beques per totes les universitat de l'SGroup.
  2. Pots complementar el finançament per cobrir el cost de l'estada a través de la beca I-Networks, programa d'ajuts gestionat per la URV (fins 1.000€ segons despeses justificades).