saltar al contingut principal
Cercar
URV

Informació per a visitantsInformació general

El Fòrum està adreçat a tots els estudiants i alumni de la Universitat Rovira i Virgili. L'accés és lliure.

Al Fòrum estan representats diversos sectors econòmics. Independentment del sector econòmic a què pertanyin, són grans empreses que disposen d'una àmplia plantilla, amb perfils professionals de diverses disciplines acadèmiques.

Per tant, qualsevol dels estands pot ser del teu interès, visita’l!!! (independentment del teu ensenyament).

Si assisteixes al Fòrum tindràs l'oportunitat d'intercanviar impressions amb els tècnics responsables dels recursos humans de les empreses participants:

 • Coneixeràs empreses i entitats importants que busquen professionals qualificats.
 • Tindràs accés a les ofertes de treball que ofereixen.
 • Podràs lliurar el teu currículum directament als tècnics de recursos humans de les empreses.
 • Rebràs orientació sobre els perfils professionals més sol·licitats a cada empresa i les carreres professionals que pots desenvolupar.
 • Obtindràs assessorament sobre els mecanismes d'accés i les proves de selecció.
 • Podràs assistir a les presentacions d'empresa. És la forma més directa de conèixer com és cada empresa per dins i comprovar l'adequació al teu projecte professional.
 • Si busques un lloc de pràctiques per a l'estiu o durant el curs, el Fòrum és la millor forma de conèixer els programes de pràctiques de cada empresa i les places disponibles.

Ja siguis estudiant, recent titulat o professional en actiu, el Fòrum és el millor espai per trobar la teva oportunitat. A qualsevol de les dues edicions que visitis té el servei de transport públic per arribar, connexió Wifi, cafeteria i menjador, punt d’informació de la Fira i aparcament de vehicles.


Edició Campus Bellissens (Reus)

Aquesta edició està adreçada especialment als ensenyaments amb un perfil de gestió i administració (ciències econòmiques i empresarials, ciències jurídiques i turisme). Per tant, les empreses presents en aquesta edició estan interessades en aquests perfils.

Per conèixer més sobre cada empresa i els perfils professionals que requereixen podeu entrar en aquesta pàgina, així com la situació exacta de cada empresa a la fira, o les presentacions d’empreses o altres activitats de formació i orientació professional:


Edició Campus Vila-seca

Pés informació visiteu la pàgina web d’aquesta edició.


Edició Campus Sescelades (Tarragona)

Aquesta edició està adreçada a la major part d'ensenyaments de la URV, amb especial incidència en les carreres científico-tècniques, que són les que s'imparteixen al campus.

Per conèixer més sobre cada empresa i els perfils professionals que requereixen podeu entrar en aquesta pàgina, així com la situació exacta de cada empresa a la fira, o les presentacións d'empreses o altres activitats de formació i orientació professional:


Edició Campus Terres de l’Ebre (Tortosa)

Pés informació visiteu la pàgina web d'aquesta edició.


Consells pràctics

Prepara i segueix aquests consells pràctics, descarrega l’arxiu pdf en versió imprimible. Aprofita al màxim la visita al Fòrum! Vine al nostre estand i podrem orientar-te en molts aspectes relacionats amb el teu procés de recerca de feina.

Què cal preparar abans del Fòrum?
 • Visita la pàgina web del Fòrum de l'Ocupació (www.urv.cat/forumocupacio) per consultar les empreses participants, la ubicació, els perfils professionals als quals va adreçada cada edició i les activitats que aquest any es realitzen.
 • Escull a quina seu (Reus o Tarragona) t'interessa més assistir segons el teu perfil professional i consulta les dates i l'horari d'obertura del Fòrum. Pots apuntar-t'ho a la teva agenda per recordar-ho!
 • Decideix quines empreses t'interessen més i visita les seves pàgines web per obtenir informació abans d'apropar-te a l'estand de l'empresa.
 • Aprofita la teva visita per causar bona impressió i consultar els teus dubtes amb el responsables de recursos humans de les empreses.
 • Prepara i actualitza el teu currículum i porta còpies suficients per entregar a les empreses participants que més t'interessin.
 • Consulta les presentacions i/o activitats concretes que es realitzaran, poden ser interessants per al teu futur professional.
 • Inscriu-te al taller d'orientació: "Prepara't a consciència per al Fòrum d’Ocupació". Hi ha diverses edicions (clica per veure l'oferta de tallers, pendent).
Participa activament en el Fòrum d'Ocupació!
 • Visita l'estand Ocupació URV i t'informarem i orientarem sobre el funcionament dels nostres serveis i les activitats que t'oferim.
 • Visita els estands d'aquelles empreses que més t'interessin per conèixer com treballen, quines vacants ofereixen actualment, quines fases tenen els seus processos de selecció, etc. Tens una oportunitat única de tenir a l'abast els responsables de recursos humans de les empreses.
 • Aprofita per vendre't com a futur professional competent, demostra les teves habilitats, mostra't cordial i interessat, i obté tota la informació possible per resoldre les teves inquietuds i interessos professionals.

Tornar a l'inici