saltar al contingut principal
Cercar
URV

XV Fòrum d'Ocupació Universitària


Ocupació i Alumni URV organitzen anualment el Fòrum de l'Ocupació Universitària, la fira d’empreses que ha esdevingut el punt de trobada indispensable entre la comunitat universitària i el sector socioeconòmic de les nostres comarques amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral dels estudiants i alumni URV.

A qui està adreçat?

Als estudiants d'últims cursos i els titulats universitaris

Qualsevol estudiant o titulat podrà informar-se de mà dels responsables de RH de les empreses més importants de l'entorn URV i resoldre dubtes sobre el seu futur laboral.

> Seus i dates

A les empreses i entitats participants

Podran conèixer la realitat universitària, les motivacions i expectatives dels universitaris, explicar els seus processos de selecció, captar i contractar titulats URV. 

> Més informació

També podràs trobar:

Tallers i activitats

A més de la fira d'empreses i entitats també organitzem diverses activitats paral·leles d'orientació i formació per a la recerca de feina.

> Més informació

A més de les empreses i entitats participants trobaràs a Ocupació URV i Alumni URV amb els seus serveis d’orientació professional, borsa de treball, així com la informació de més de 80 màsters i titulacions de postgrau.

Empreses participants al Campus Bellissens i Campus Sescelades: