saltar al contingut principal
Cercar
URV

Programa Mentor d'Acollida Internacional 2017-18


Adscripció al programa Mentor d'acollida internacional per estudiants de la Universitat Rovira i Virgili

Objectiu

El programa Mentor d'Acollida internacional té l'objectiu de potenciar i afavorir la integració cultural, acadèmica i lingüística dels estudiants internacionals durant la seva estada a la Universitat Rovira i Virgili. S'articula mitjançant la interacció entre estudiants de la Universitat Rovira i Virgili i els estudiants internacionals que vénen a cursar part dels seus estudis a la URV.

Així mateix, l'estudiant "mentor" URV participa d'una activitat internacional "a casa", ampliant coneixements i experiències pròpies de contextos i situacions multiculturals mentre són un dels punts de referència a la URV per a l'estudiant internacional.

Ser mentor oferirà a l'estudiant de grau avantatges a l'hora d'optar a programes de mobilitat.

Com apuntar-s'hi?

  1. Llegeix la convocatòria per conèixer els detalls del programa (columna dreta del web)
  2. Omple la sol·licitud d'adscripció disponible en aquest web
  3. Un cop feta la sol·licitud, envia per correu electrònic a hosting(ELIMINAR)@urv.cat
    •  Certificat del nivell d'idiomes
    •  Carta de motivació

Període de presentació de sol·licituds:

Si bé la convocatòria té caràcter anual (no canvia durant tot el curs), hi ha dos terminis d'inscripció:

  • PRIMER TERMINI: 13 de juny - 2 de juliol de 2017 (per fer de mentor el primer semestre i/o anual)
  • SEGON TERMINI: 16 d'octubre - 10 de novembre de 2017 (per fer de mentor el segon semestre) – ESTÈS FINS EL 30 DE NOVEMBRE

Fora d'aquest termini, les sol·licituds rebudes no podran inscriure el crèdit AUR, però si obtenir el certificat de participació sempre i quan s'assoleixi la tasca correctament.

Matrícula de l'activitat

Un cop registrat al programa mentor, l'estudiant pot reconèixer la tasca amb un crèdit (1 crèdit) AUR (Activitats Universitàries Reconegudes).

L'estudiant que desitgi matricular-se a l'activitat universitària reconeguda "Programa Mentor d'acollida internacional" ho podrà fer seguint les indicacions del Centre Internacional.

Per incorporar el reconeixement del crèdit al respectiu expedient acadèmic, caldrà abonar el preu del crèdit docent d'acord amb el «Decret, pel qual es fixen els preus de la prestació de serveis acadèmics de les universitats públiques».

L'I-Center informarà a tots els sol·licitants que s'hagin inscrit dins de termini del període de matrícula i el procediment per a fer-ho.