saltar al contingut principal
Cercar
URV

Ampliació d'estudis a l'estranger


Proceso Selectivo de Becas de Estudios Parciales en Europa

45 becas de estudio parciales disponibles:

Pearson College London en Londres*

 • Contemporary Topics in Business Strategy

CUOA Business School en Italia**

 • International Management & Leadership
 • Creativity, Innovation & New Businesses
 • Business Strategy & Marketing Management
 • Operations, Logistics & Lean Management 

*Este programa ofrece un módulo de inglés gratuito

**Estos programas ofrecen dos importantes visitas opcionales a la ONU y OMC en Ginebra - Suiza

Los cursos tienen las siguientes características:

- Duración: 3 semanas en los meses de enero o julio

- Idioma: No hay examen de validación, pero el buen acompañamiento de las clases requiere validación mínima del nivel intermedio de inglés.

- Proceso selectivo de becas de estudios: Los candidatos deben enviar la documentación para aplicar a la beca parcial de estudio. Los alumnos seleccionados tienen precios especiales en el hospedaje y el programa de inglés gratuito en Londres. Las 45 primeras solicitudes aprobadas serán 15 para Londres y 30 para Italia, dejando las siguientes personas en lista de espera. En este momento estamos recibiendo aplicaciones para enero, julio 2019 o enero, julio 2020.

Los interesados deben solicitar más información sobre los programas en el siguiente link  https://bit.ly/2wGb8cA o a Andrea Gómez por medio del correo electrónico (andrea.gomez(ELIMINAR)@ibs-americas.com) hasta el día 30 de septiembre. Enviaremos un fólder con las descripciones detalladas de los programas y el formulario para aplicar a la beca de estudio.

A continuación, se encuentran algunos testimonios de estudiantes que ya realizaron algunos de nuestros programas: https://bit.ly/2wClPgj 

SAAS (Students Awards Agency for Scotland)

Beques per estudiar a una universitat d’Escòcia amb les despeses de matrícula pagades. Dirigit a estudiants que tinguin 2 cursos completats per realitzar el 3r curs a Escòcia, amb què obtindrien una titulació emesa per la universitat escocessa. El 4t curs es faria de nou a la URV.

Data línim per sol·licitar-ho: 31 de març de 2018

DARMASISWA INDIONESIAN SCHOLARSHIP

DARMASISWA és un programa de beques organitzat pel Ministeri d’Educació i Cultura (MoEC) d’Indonèsia en col·laboració amb el Ministeri d’Assumptes Exteriors (MoFA); dirigit a tots els estudiants dels països que tenen relació amb Indonèsia per fer-hi una estada de llengua, art i cultura d’un màxim de 12 mesos. Els participants poden escollir una de les universitat ubicades en diferents ciutats d’Indonèsia.

Data límit per fer la sol·licitud: 18 de febrer de 2018.

Destaquem l’estreta relació de la URV amb la universitat indonèsia Katolik Parahyangan University (UNPAR). Es recomana sol·licitar el programa cultural en aquesta universitat i comunicar-nos-ho a mobility@urv.cat, per facilitar la comunicació amb la universitat de destí.

Programa Fulbright de beques als Estats Units

El Programa Fulbright consisteix en la concessió de beques per estudiar, investigar o ensenyar als Estats Units (per als ciutadans espanyols) o a Espanya (per als ciutadans dels Estats Units). Consulteu al seu web les convocatòries obertes.

 • Convocatòria de beques Fulbright per titulats superiors, curs 2019-2020.
  • 25 beques per cursar postgrau (master, doctorat o projecte d'investigacio predoctoral)
  • Presentació de sol·licituds: del 19 de gener al 16 de març de 2018.

Beques del DAAD

El DAAD (Servei Alemany d'Intercanvi Acadèmic), convoca beques per estudiar i investigar a Alemanya. Consulteu al web del DAAD els diferents tipus de beques. També podeu adreçar-vos al Centre d'informació de Barcelona:

 • C/Manso 24-28, 3r (Edifici Goethe-Institut)
 • Tef./Fax: 93 424 40 10

Beques MAEC-AECID per ciutadans espanyols

El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació i l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament convoquen el programa "Becas MAEC-AECID".
Les beques tenen com a objectiu la realització d'estudis de postgrau, doctorat, cursos, estades de formació, investigació, a Espanya i a l'exterior, segons els diferents tipus de Programes de beques que es troben especificats a la convocatòria.
Hi ha diferents Programes de beques i cadascun te uns objectius, condicions i requisits propis, consulteu el web de les Beques MAEC-AECID per conèixer-ne més detalls.

Beques Obra Social La Caixa

La Caixa convoca 122 beques per cursar estudis de postgrau a Espanya, Europa, Estats Units, Canadà i Àsia.

Oferta de beques de La Caixa per estudiar un màster a França

Més informació al web de l'Obra Social "la Caixa".

L'Obra social "la Caixa" convoca 145 beques per ampliar estudis a universitats espanyoles i de l'estranger.

ScholarshipPortal

En aquest directori podeu trobar tot tipus de beques de tot el món i a tots els nivells d'ensenyament.