Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > Amics i Amigues de la URV > Amics i Amigues de la URV

Amics i Amigues de la URVLa Universitat Rovira i Virgili és un motor de desenvolupament econòmic, social i cultural de les comarques del sud de Catalunya. Voleu participar del seu projecte?

Feu-vos amic de la URV

Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans majors d'edat interessats a vincular-se i participar en el projecte i els objectius de la Universitat.

Important: fins al mes de novembre els nous usuaris no podreu disposar del carnet de membre d'AiA ja que s'està duent a terme el canvi d'entitat emissora. Fins que aquest canvi no es faci efectiu us podreu acreditar amb l'imprès d'alta i un document personal acreditatiu (DNI, NIE o passaport).

Com s'ha de fer?

Comunitat universitària

Poden associar-s'hi directament totes les persones que en algun moment han estat membres de la comunitat universitària de la URV o hi estan vinculades per raons professionals o de formació. Només cal emplenar el formulari electrònic a l'apartat Donar-se d’alta, escollir d'entre una llista l'oficina de CatalunyaCaixa on passar a recollir el carnet i al final del procés efectuar el pagament electrònicament.

Ciutadans en general

Qualsevol ciutadà major de 18 anys pot participar en el programa si és convidat per un membre de la comunitat universitària.

El PAS i PDI de la URV té activada a l'apartat Gestió amics i amigues de la seva intranet l'opció per fer invitacions telemàtiques a les persones que amb anterioritat no hagin format part de la URV i estiguin interessades a tramitar la seva alta.

Avantatges

Els adherits al programa disposen del carnet d’Amics i Amigues, que els identifica i que acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. En funció del col·lectiu al qual es pertany hi ha unes condicions per associar-se i es gaudeix d'uns serveis que es poden consultar a l’apartat Serveis.  

Junts som més forts.
La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.

  • Amics i Amigues de la URV
  • SEGEU (Servei de la Gestió de l'Extensió Universitària)
  • Avinguda Catalunya, 35 (Campus Catalunya de la URV)
    43002, Tarragona
  • 977 297 066


     

Informació

© 2008 - 2016 Universitat Rovira i Virgili