Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona

Campus d'Excel·lència Internacional - Universitat Rovira i Virgili - Tarragona - Espanya

Portada > Amics i Amigues de la URV > Amics i Amigues de la URV



La Universitat Rovira i Virgili és un motor de desenvolupament econòmic, social i cultural de les comarques del sud de Catalunya. Voleu participar del seu projecte?

Feu-vos amic de la URV

Amics i Amigues de la URV és un programa obert a tots els ciutadans majors d'edat interessats a vincular-se i participar en el projecte i els objectius de la Universitat.

Com s'ha de fer?

Comunitat universitària

Poden associar-s'hi directament totes les persones que en algun moment han estat membres de la comunitat universitària de la URV o hi estan vinculades per raons professionals o de formació. Només cal emplenar el formulari electrònic a Donar-se d’alta i al final del procés poden escollir d'entre una llista l'oficina de CatalunyaCaixa on passar a recollir el carnet.

Ciutadans en general

Qualsevol ciutadà major de 18 anys pot participar en el programa si és convidat per un membre de la comunitat universitària.

El PAS i PDI de la URV té activada a l'apartat "Gestió amics i amigues" de la seva intranet l'opció per a que pugui realitzar invitacions telemàtiques a les persones que amb anterioritat no hagin format part de la URV i estiguin interessades en tramitar la seva alta.

Avantatges

Els adherits al programa disposen del carnet d’Amics i Amigues, que els identifica i que acredita el seu compromís i col·laboració amb la Universitat. En funció del col·lectiu al qual es pertany hi ha unes condicions per associar-se i es gaudeix d'uns serveis que es poden consultar a l’apartat Col·lectius, condicions i serveis.  

Junts som més forts.
La Universitat agraeix el suport i la participació a totes les persones adherides, un gest que l’enforteix per afrontar el futur.

  • Amics i Amigues de la URV
  • SEGEU (Servei de la Gestió de l'Extensió Universitària)
  • Avinguda dels Països Catalans, 5-7
    43007 - Tarragona
  • 977 297 066


     

Informació

© 2008 - 2014 Universitat Rovira i Virgili