CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

 • Del 16 al 20 de març de 2020

  Primer cicle de formació en línia de la base de dades Scopus

  Entre el 16 i el 20 de març FECYT i Elsevier organitzen el "Primer cicle de formació en línia de la base de dades Scopus". L'objectiu és donar a conèixer, a investigadors i personal bibliotecari, les últimes actualitzacions i novetats d'Scopus, així com també les funcionalitats dissenyades per a les institucions.

  S'han programat quatre tipus de cursos gratuïts i en línia (un total de 14 sessions de 1,5 hores cadascuna):

  • 1.Scopus Genèric: què és Scopus, com ajuda als investigadors, contingut, cerques i mètriques d'investigació.
  • 2.Scopus Mètriques: com analitzar el factor d'impacte de les investigacions amb Scopus, buscar col·laboracions i cuidar el perfil Scopus.
  • 3.Scopus Cerca de documents: com fer cerques bibliogràfiques, analitzar i exportar resultats, configurar alertes i cercar temes candents.
  • 4.Scopus Pregunta i Resposta: es resoldran els dubtes més comuns. Podeu enviar, prèviament, els vostres dubtes a recursoscientificos@fecyt.es (assumpte: Scopus Q&A)

  Els cursos requereixen inscripció prèvia (utilitzeu sempre aquest enllaç). La primera vegada que hi accediu us demanarà que us valideu a SABiDi amb les credencials de la universitat. A partir d'aquí, podreu elegir la sessió o sessions del vostre interès. Utilitzeu el correu institucional de la URV quan empleneu el formulari d'inscripció. Un cop formalitzada, rebreu un correu de confirmació que cal guardar perquè conté l'enllaç per poder accedir a la sessió el dia i l'hora que correspongui.

  Tots els usuaris que realitzin els cursos rebran un certificat d'assistència per correu electrònic.

  A més a més, en el següent enllaç es podrà descarregar el material de formació d'aquestes sessions i d'altres cursos sobre Scopus i Web of Science.

Tornar a NotíciesInformació