CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la InvestigacióB5.1.3/1 Correspondència rebuda entre 1963-1965

1. Postal (Istambul - Palma de Mallorca, 29 juny 1963). (Davant i darrera carta)

2. Jean Ellenberger, arquitecte (Ginebra - Palma de Mallorca, 20 gen. 1964). Felicitació d'un bon any nou. (Davant carta)

3. Baltasar Porcel, des de l'editorial Planeta (Barcelona - Palma de Mallorca, 24 maig 1964). Carta on fa referència a alguna crítica que Jaume Vidal va fer a algun dels seus escrits i li parla sobre el que està escrivint en aquell moment. (Davant carta)

4. Lorenzo V. (15 set. 1964). Li diu que li adjunta el que li faltava d'A través de la Mandra i "no oblidis la teva novel·la". (No trobat)

5. José Antonio Melia Pericas, advocat (Madrid - Palma de Mallorca, 5 nov. 1964). Sobre la publicació d'un llibre. (Davant i darrera carta)

6. Ramon Verger (Ginebra - Palma de Mallorca, 8 nov. 1964). Carta d'un amic que és a Ginebra i li demana diners a Jaume Vidal per poder tornar a Mallorca. (Davant i darrera carta)

7. Rafael, de la revista de Manacor Perlas y Cuevas (Manacor - Palma de Mallorca, 25 nov. 1964). Li confirma que l'han inclòs al jurat dels premis "Mossèn Alcover" i li dóna algunes instruccions sobre el que cal fer. També li demana que prepari algun article per al proper número de la revista. (Davant carta)

8. Rafael, de la revista de Manacor Perlas y Cuevas (Manacor - Palma de Mallorca, 1 des. 1964). Respon a una carta de Jaume Vidal en què diu que no formarà part del jurat dels premis "Mossèn Alcover" i on fa crítiques al procés de selecció dels premiats i els acusa de manca de seriositat. (Davant i darrera carta)

9. Josep Tremoleda, de Cavall Fort (Barcelona - Palma de Mallorca, 5 març 1965). Li demana que participi en un homenatge que Cavall Fort vol fer a Moll, que consistiria a fer una edició especial en mallorquí. (Davant carta)

10. Director general adjunt de Presses Universitaires de France (París - Palma de Mallorca, 22 març 1965). Li demanen a Jaume Vidal més detalls sobre el seu projecte de publicar en català els Récits d'Adrien Zograffi. (Davant i darrera carta)

11. 3 telegrames en un sobre (13 maig 1965): un d'Scani (Montana Vermala - Palma de Mallorca), que li diu que el dissabte rebrà el pagament que havien convingut; un altre de Gilbert Crettol (Montana Vermala, Suïssa - Palma de Mallorca), que li diu que el dimecres vagi a Barcelona pels "pagaments"; i l'altre, de Perruchoud (Crans sur Sierre - Palma de Mallorca), que li diu que caldran dotze dies per fer efectiu el pagament. (Davant3 telegrames)

12. Manuel Borràs, de l'editorial AEDOS (Barcelona - Palma de Mallorca, 23 març 1965). Diu que li envia un exemplar del Nomenclàtor de pobles i poblats de Catalunya, per tal que analitzi quines possibilitats hi ha de fer una cosa semblant sobre les Balears. (Davant carta)

13. Joan Colominas Puig (Barcelona - Palma de Mallorca, 14 abr. 1965). Li contesta una carta i li diu que sí que es farà la publicació de Poemes, però només per als subscriptors. (Davant)

14. Guillermo Sureda (Palma de Mallorca - Sóller, 30 abr. 1965). Li diu que, per problemes econòmics, "la seva lletra no pot ser ingressada". (Davant carta)

15. Lorenzo Villalonga (Binissalem - Palma de Mallorca, 27 nov. 1965). Li parla d'una novel·leta que ha escrit amb la col·laboració del seu germà Miquel, amb la qual pot comptar Joan Bonet; també critica algun article d'Odín i d'altra gent que tenen actituds antimallorquinistes. (Davant i darrera dos fulls)

16. Emili (Palma de Mallorca, 1965). Li envia un díptic de l'exposició d'aquarel·les d'Andreas Phocas a Galerías Costa (Palma de Mallorca, 30 gen. - 12 febr. 1965), on hi ha una nota manuscrita seva, que li demana que vingui a animar-lo. (Davant i darrera díptic)


Informació