Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Activitats

Departament de Filologia Catalana← Altres activitats

Activitats

Escriptors del Camp de Tarragona. Balanç d'un any de literatura

Dimecres 7 de juny i dijous 8 de juny, a 2/4 de 8 del vespre, a la Secció Local de la Biblioteca Pública de Tarragona, tenen lloc les jornades Escriptors del Camp de Tarragona. Balanç d'un any de literatura.

Les sessions són 2:

- Narrativa al Camp de Tarragona, balanç d’un any, a càrrec de Joan Cavallé  (dimecres 7 de juny)
Entre d’altres autors,  la panoràmica inclou l’obra de Carles Marquès, Mònica Batet, Noemí Bagés, Enriqueta Moix, Jordi tiñena, Olga Xirinacs, Lurdes Malgrat, Tecla Martorell, Eduard Prats, Salvador Balcells, Isabel Salvat, Aleix Cort o Margarida Aritzeta.
Joan Cavallé és escriptor que es dedica especialment al teatre, però també a la narrativa, a la literatura infantil, a la traducció i a l'assaig.

- Poesia al Camp de Tarragona, balanç d'un any, a càrrec d'Isabel M. Ortega (dijous 8 de juny)
Entre els autors de poesia hi figuren, entre d’altres, Marcel Pey, Lurdes Malgrat, Josep Civit Mateu, Núria Freixa, Enriqueta Moix. També la prosa poètica de Nati Soler Alcaide o Carme Andrade. Es parlarà també d’obres col·lectives.
Isabel M. Ortega Rion ha col·laborat en el seminari Filosofia i Gènere de la UB investigant l’obra de Simone Weil i ha publicat poesia.

Les sessions inclouran lectures en veu alta.

Estan organtizades per la Càtedra Josep Anton Baixeras (del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Rovira i Virgili), la Institució de les Lletres Catalanes i la Biblioteca Pública de Tarragona.

Pujar


Informació