CRAI, Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació


El CRAI dia a dia

  • 6 de novembre de 2017

    Implementació de la segona fase de SABiDi (servei d’accés a la biblioteca digital de la URV)

    El 6 de novembre comença la segona fase de la implementació del servei d'accés a la biblioteca digital de la URV (SABIDI), que permet consultar, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, les revistes electròniques, les bases de dades i els llibres electrònics contractats pel CRAI.

    Tal com us vam explicar amb l'inici de la primera fase (accés només des de fora de la URV), el 20 d'abril de 2017, aquest nou servei millora l'accés a la biblioteca digital des de qualsevol ordinador connectat a internet (tant si està situat dins com fora de la xarxa URV). El poden utilitzar, a més dels membres de la comunitat universitària,  els investigadors/es que col.laborin amb la URV i pertanyin a institucions vinculades a la URV amb la qual hagin signat un conveni d'acord amb el que preveu la Normativa d'accés a la biblioteca digital, aprovada en la sessió del Consell de Govern de la URV del 27 d'octubre de 2016.

    Trobareu més informació, així com un tutorial d'ajuda aquí. En cas de qualsevol dubte o problema, podeu enviar un correu al Servei Pregunta@

Tornar a NotíciesInformació