Finançament - Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Food Sensometry and Engineering (FoodSE)
Unió Europea / European Union |
Estat / Spanish |
Títol: Comciència. Actividades de divulgación científica de la UCC+i de la URV |
Investigador Principal: Cartañà Guasch, Montserrat |
Codi Oficial: FCT-20-16259 |
Convocatòria: Ayudas de la FECYT para el fomento de la cultura científica, tecnológica y de la innovación. Línea de actuación 4. Redes de comunicación y divulgación de la ciencia y la innovación.Modalidad 4.1: Red de Unidades de Cultura Científica y de Innovación (Red UCC+i). Any 2020 |
Data d'Inici: 01/07/2021 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: PRODUCTOS INNOVADORES A BASE DE FRUTAS Y UVA PARA AUMENTAR EL CONSUMO DE FRUTAS, PROMOVER LA SALUD Y REDUCIR LOS RESIDUOS DE ALIMENTOS |
Investigador Principal: Boqué Martí, Ricard |
Codi Oficial: PID2019-104269RR-C33 |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal d'I+D+i Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d'I+D+i «Reptes investigació» |
Data d'Inici: 01/06/2020 Data de Finalització: 31/05/2023 |
Títol: MICROENCAPSULACIÓN CON EMULSIONES MEDIANTE MEMBRANAS DINÁMICAS DE POROSIDAD CONTROLADA EMPLEANDO INGREDIENTES DE USO ALIMENTARIO PROCEDENTES DE INSECTOS |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: PGC2018-097095-B-I00 |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica i Tècnica i d'Innovació 2017-2020. Programa Estatal de Generació de Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema d'I+D+i, Subprograma Estatal de Generació de Coneixement. 'Projectes d'I+D de Generació de Coneixement» |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 30/06/2022 |
Títol: Adquisición de un microscopio electrónico de rastreo de emisión de campo (FESEM), con cañón focalizado de iones de galio (FIB) y microanálisis de RX (EDX) |
Investigador Principal: Llobet Valero, Eduard |
Codi Oficial: EQC2018-005278-P-MINI |
Convocatòria: Ajuts a infrastructures i equipament científico-tècnic del Subprograma estatal d'infrastructures científiques i tècniques i equipament. |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/03/2021 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2017 SGR 01553 |
Convocatòria: Convocatòria d'ajuts per donar suport a les activitats dels grups de recerca (SGR). |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 30/09/2021 |
Títol: Tecnologías Analíticas de Proceso (PAT) para el control de la producción vitivinícola |
Investigador Principal: Boqué Martí, Ricard|Busto Busto, Olga |
Codi Oficial: AGL2015-70106-R |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal d`Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat. Projectes d`R+D+I |
Data d'Inici: 01/01/2016 Data de Finalització: 31/12/2019 |
Títol: Encapsulación de compuestos de uso alimentario mediante emulsificación por membranas dinámicas y/o de bajo coste |
Investigador Principal: Güell Saperas, Maria Carmen|Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: CTQ2014-54520-P |
Convocatòria: Pla Estatal d'Investigació Científica y Tècnica i d'innovació 2013-2016. Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d`Excel·lència. Subprograma Estatal de Generació del Coneixement. Projectes d`R+D |
Data d'Inici: 01/01/2015 Data de Finalització: 31/12/2018 |
Catalunya / Catalonia |
Títol: Utilització de l'espectroscòpia de l'infraroig combinada amb l'anàlisi multivariant per discriminar, classificar i predir olis |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2019 DI 041 |
Convocatòria: DI - Doctorats industrials |
Data d'Inici: 18/09/2019 Data de Finalització: 30/09/2020 |
Altres / Other |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2022PFR-URV-86 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2022 |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2024 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2021PFR-URV-148 |
Convocatòria: Programa de Foment de la Recerca. Any 2021 |
Data d'Inici: 01/01/2021 Data de Finalització: 31/12/2023 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2019PFR-URV-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. Any 2019 |
Data d'Inici: 01/01/2020 Data de Finalització: 31/12/2022 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2018PFR-URV-B2-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2019 Data de Finalització: 31/07/2021 |
Títol: Infraestructura de Recerca |
Investigador Principal: Font Capafons, José |
Codi Oficial: 2018EQUIP-11 |
Convocatòria: AJUTS PER AL FINANÇAMENT DE NOU EQUIPAMENT CIENTÍFIC 2018 (2018EQUIP) |
Data d'Inici: 16/04/2018 Data de Finalització: 31/12/2020 |
Títol: Preparación de propuestas para el Aprovechamiento GeneralizadO de biomasa |
Investigador Principal: Bengoa , Christophe José |
Codi Oficial: 2017EXIT-11 |
Convocatòria: Ajuts per a la preparació de projectes internacionals a la URV |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2020 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Ferrando Cogollos, Maria Montserrat |
Codi Oficial: 2017PFR-URV-B2-30 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019 |
Títol: Food and Biomass Advanced valorisation |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2018EXIT-02 |
Convocatòria: Ajuts per a la preparació de projectes internacionals a la URV |
Data d'Inici: 01/01/2018 Data de Finalització: 31/12/2019 |
Títol: Food Sensometry and Engineering (FoodSE) |
Investigador Principal: Busto Busto, Olga |
Codi Oficial: 2016PFR-URV-B2-14 |
Convocatòria: Programa de foment de l'activitat de la recerca 2014-2016.Programa de suport als grups de recerca reconeguts. |
Data d'Inici: 01/01/2017 Data de Finalització: 31/12/2018 |
Contractes d'R+D / R&D contracts |
Títol: Obtenció d'ingredients sostenibles a partir d'insectes per a la reformulació d'aliments amb impressió 3D |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: 2022/04 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2022. |
Data d'Inici: 01/01/2022 Data de Finalització: 31/12/2022 |
Títol: DISSENY DE PRODUCTE DE COMPLEMENTS ALIMENTARIS ECOLOGICS |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T20292S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. Any 2020 |
Data d'Inici: 25/11/2020 Data de Finalització: 24/02/2021 |
Títol: Envelliment saludable i sostenible amb aliments rics en proteïnes d'insecte (ESSARPI) |
Investigador Principal: Blay Olivé, Maria Teresa |
Codi Oficial: 2020CM26 |
Convocatòria: Ajuts no competitius de la Diputació de Tarragona gestionats per la URV. Subvencions directes de recerca. Any 2020. |
Data d'Inici: 01/10/2020 Data de Finalització: 30/06/2021 |
Títol: Funcionalidad tecnológica de nuevos ingredientes alimentarios |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: FU19008 |
Convocatòria: Contractes gestionats pel Servei de Recursos Econòmics de la URV. Convenis de recerca. Any 2019. |
Data d'Inici: 07/11/2019 Data de Finalització: 06/11/2021 |
Títol: ADDENDA DEL CONTRACTE ENTRE LA FUNDACIO URV I L'EMPRESA RICART, SL PER REALITZAR EL PROJECTE DE RECERCA (I DESENVOLUPAMENT) TITULAT "DESENVOLUPAMENT D'UN ALCOHOL TEXTURITZAT - ETAPA 2" |
Investigador Principal: De Lamo Castellvi, Silvia |
Codi Oficial: T18208S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. |
Data d'Inici: 30/05/2018 Data de Finalització: 31/10/2018 |
Títol: DESENVOLUPAMENT D?UN ALCOHOL TEXTURITZAT-ETAPA2 |
Investigador Principal: Busto Busto, Olga |
Codi Oficial: T17212S |
Convocatòria: Contractes gestionats per la FURV. Contractes de recerca. |
Data d'Inici: 01/11/2017 Data de Finalització: 31/05/2018 |
Contractes de prestació de serveis / Contracts for the provision of services |