|
|
Fitxa de la conferència |
|
|
Títol | PERFUMS, AROMES I SABORS |
|
|
Descripció | Un recorregut per la historia en la cerca de l´origen dels perfums i les fragancies. Bases de la perceció dels sabors i els olors i la seva importancia com a misatgers químics. Els secrets de la preparació dels aromes i els perfums i aplicacions de les feromones. |
|
|
Durada | 50 minuts |
|
|
Idioma |
Català
|
|
|
Nombre d'edicions | 4 |
|
|
Àmbit principal |
Cientificotècnic
| |
|
Altre àmbit |
| |
|
Ponent Principal |
Juan Carlos Ronda Bargalló - Dept Química Analítica i Química Orgànica
| |
|
|
|
|
|
|
Material | Ordinador i cano de video |
|
|
Observacions | Aquesta conferència està relacionada amb el Grau de Química
Nivell molt bàsic, orientada tan per a BAT com per ESO
Si voleu reservar-la, cal que us poseu en contacte amb la Dra. Marta Calull. |
|