Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de TarragonaPortada > Qui som > Membres

Centre de Recerca en Economia i Sostenibilitat (ECO-SOS)Membres

< Tornar

copia de Bové Sans, Miquel Àngel

Professor titular d'Universitat
PhD: Universitat Rovira i Virgili
Office: S3.4b
Grup: grit
Tel.: 977758901
Email: miquelangel.bove@urv.cat

Especialitats
  • Environmental Economics
  • Tourism Economics
Perfil

Miquel Àngel Bové Sans és professor titular del Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili (URV). És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Barcelona, i va cursar estudis de Postgrau a la Universitat de Barcelona. És doctor per la URV, amb una tesi sobre instruments econòmics per la millora mediambiental.

Recentment, la seva docència s’ha centrat en l’economia del medi ambient, l’economia del sector turístic i en l’anàlisi econòmica del comportament estratègic. En recerca, està interessat en mecanismes econòmics de millora de la qualitat del medi ambient, en polítiques de desenvolupament del sector turístic, i en estratègies per l’aprenentatge actiu en el context d’innovació educacional. Pel que fa a aquest últim aspecte, va guanyar el 2008 el Premi del Consell Social de la URV a la Qualitat Docent.

Actualment, és el Coordinador de les Proves d’Accés a la Universitat a la URV. Ha estat també Coordinador del Màster en Organització Industrial i Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la URV.

Publicacions
Articles en revistes no indexades en el JCR
Llibres
Capítols en llibre
Projectes
Convocatories competitives

Amb organismes publics


Informació