saltar al contingut principal
Cercar
URV

Setmanes de la Igualtat

Què és la Setmana per la Igualtat?

Durant la Setmana per la Igualtat coneixerem com és la situació actual de les dones en les organitzacions productores de coneixement i de ciència, és a dir, les universitats i centres de recerca. Revisarem les garanties de funcionament coeducador de les institucions educatives, aprofundint en les iniciatives polítiques i científiques que existeixen en el marc universitari per corregir les desigualtats existents. A més a més, identificarem com són les relacions entre els gèneres, entre els homes i les dones en les societats contemporànies.

La nostra setmana de la igualtat celebra la jornada del 8 de març, Dia de les Dones, i en aquest sentit volem fer un acte de reconeixement a la persona o entitat de la societat civil i/o de la URV que s'hagi distingit per la defensa dels drets de les dones. Aquesta distinció duu el nom de la Dra. Maria Antònia Ferrer i Bosch (Tarragona, 1926).

Tenim la voluntat que el curs sigui d'interès transversal i interdisciplinari per els diferents estudis de grau i postgrau de la URV i, d'aquesta forma, esdevingui un element formatiu per a un important nombre d'estudiants, conscients de viure en una societat que vol ser més justa i igualitària. Us convidem a participar-hi.

Torna a Setmana per la Igualtat