saltar al contingut principal
Cercar
URV

Observatori de la Igualtat

|alt imatge capcalera|

Premi Maria Helena Maseras

L'Observatori de la Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili presenta el premi M. Helena Maseras per tal de promoure la incorporació de la perspectiva i els estudis de gènere en la docència i en la recerca, i així eliminar discriminacions i desigualtats entre els homes i les dones en tots els estaments i funcions de la comunitat universitària.

Aquesta proposta està identificada dins del "II Pla d'Igualtat de la Universitat Rovira i Virgili (2011-2015)" amb la mesura 4.7 Mantenir el premi M. Helena Maseras per a projectes de batxillerat, grau, màster i tesis doctorals. Altres mesures d'aquest pla que recolzen la convocatòria d'aquest premi són: mesura 4.3 Continuar promovent la docència i la recerca de gènere en els màsters i programnes de doctorat de la URV o en què participa la URV i la mesura 5.1 Donar visibilitat a la recerca en perspectiva de gènere que tingui impacte reconegut i difondre'n els resultats.

Bases del Premi

El premi es presenta amb dues convocatòries diferenciades. Una per a treballs de recerca de batxillerat i, una altra, per a treballs de recerca de grau i postgrau i per a tesis doctorals: 

A) BATXILLERAT. Premi Maria Helena Maseras

B) GRAU, POSTGRAU I TESIS DOCTORALS. Premi Maria Helena Maseras a un treball de recerca de grau, postgrau i tesis doctorals en estudis de dones i gènere. Convocatòria 2020