saltar al contingut principal
Cercar
URV

Exposicions per sol·licitar

L'Observatori de la Igualtat ha produït exposicions per apropar el coneixement generat per les dones científiques i les seves biografies a la ciutadania. Es vol visibilitzar així les aportacions que les dones han fet a la ciència.

Podeu sol·licitar la cessió de les exposicions a l'Observatori a través del correu electrònic observatori.igualtat@urv.cat i del telèfon 977 256 193.

Exposicions disponibles
Dones i Arquitectura. Recull de les aportacions de 12 arquitectes referents al llarg de la història. La mostra fa visible tant la biografia com el treball i l’obra d'arquitectes, especialment per les diferències existents entre el nombre de dones titulades i el nombre de dones que exerceixen o lideren despatxos. Imatges de l'exposició.
Pioneres de la Ciència. Dóna a conèixer les aportacions que han fet al coneixement científic algunes dones destacades, dones que sovint no són prou conegudes ni reconegudes.Imatges de l'exposició.
Dones científiques a les biblioteques. Permet conèixer les publicacions més rellevants disponibles en el fons bibliogràfic de la URV d'una selecció de dones.