saltar al contingut principal
Cercar
URV

Cursos, jornades, conferències i seminaris

ARXIU 2013

  • El dia 25 de novembre es durà a terme a partir de les 17h, a la sala de graus del campus Catalunya, la I Jornada del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones. Podeu trobar la programació aquí.
  • L'Observatori de la Igualtat col·labora amb el Departament de Filologies Romàniques de la URV amb les Jornades "Escritoras en la Universidad 2013" que es realitzen els dies 3, 6 i 7 de maig a l'Aula Magna del campus Catalunya.
  • L'Observatori de la igualtat de la URV realitza del 4 al 14 de març de 2013 la VI Setmana per la Igualtat, que subratlla el dret universal a la igualtat entre els homes i les dones, posant en relleu les aportacions de les dones al coneixement científic i els avenços tècnics.
  • Del 25 de febrer fins el 20 de març es pot visitar a la planta 0 de la Facultat de Química, al Campus Sescelades a Tarragona, l'exposició "Galeria de Retratos de Mujeres en Bioquímica". Aquesta exposició ha estat produïda per la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular.
  • L'exposició Pioneres de la ciència, produïda per l'Observatori de la Igualtat, estarà exposada al Museu Molí de les Tres Eres de Cambrils (Via Augusta, 1) des del28 de febrer fins el 31 de març.
  • El dia 27 de febrer a l'ETSE es realitza la jornada Girls'Day, una jornada amb molta tradició als països anglosaxons dedicada a donar a conéixer els estudis d'enginyeria a les estudiants de 3r d'ESO.
  • L'Observatori de la Igualtat dóna suport a les jornades "Visions d'amèrica Llatina. Les realitats de les dones" que es duran a terme els dies 13 i 20 de febrer de 2013. Aquestes jornades estan organitzades pel Centre de Cooperació al Desenvolupament "URV Solidària" entre d'altres.