saltar al contingut principal
Cercar
URV

Cursos, jornades, conferències i seminaris

ARXIU 2011

  • El dimarts 13 de desembre del 2011, a les 12h, es farà l'acte de presentació, a la sala de juntes del Campus Catalunya, del llibre "Cent anys de dones a la universitat".
  • L'exposició Pioneres de la Ciència, produïda per l'Observatori de la Igualtat, romandrà exposada, al vestíbul del campus de les Terres de l'Ebre, fins les acaballes del 2011. (Amb la col-laboració de l'Antena Cultural de Tortosa).
  • El dia 14 d'Octubre, el grup de Recerca Consolidat ISOCAC amb el suport del Observatori de la Igualtat presenten la jornada "El gènere de la polis" que tindrà lloc a la Sala de Juntes del Campus Catalunya, URV (Tríptic Jornada)
  • 12 de maig, al Campus Terres de l'Ebre de la URV a Tortosa, Jornada Internacional d'Infermeria, presentada amb la conferència Històries de Cura i atenció a càrrec de la Dra. Coral Cuadrada, professora d'Història de les Dones, Universitat Rovira i Virgili. El portal Surtdecasa.cat se'n fa ressó amb aquesta entrevista.
  • Reunions de la Comissió Claustral en el marc de l'Elaboració del II Pla d'Igualtat de la URV (2011-2014) per a que hi pugueu donar la vostra opinió i suggeriments. Aquestes reunions es faran d'acord amb el següent calendari:

Dia 2 de maig, a les 11h, a l'aula 0101 de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (Reus)

Dia 3 de maig a les 13h, a l'aula 311 del Campus Catalunya

Dia 4 de maig, a les 12h, a l'aula 211 de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria - Campus Sescelades

  • PRESENTACIÓ DEL DOCUMENTAL "COMPRAR, LLENÇAR, COMPRAR". 10 DE FEBRER 2011. Amb la presència de la seva directora, guionista i productora, Cosima Dannoritzer.