saltar al contingut principal
Cercar
URV

Orientació Professional

|alt imatge capcalera|

TALLERS D'ORIENTACIÓ

Els tallers d'orientació són activitats de formació per a l'ocupació grupals, amb l'objectiu  d'ajudar els estudiants que aconsegueixin un coneixement complet de les seves potencialitats per assolir un futur professional amb èxit.

Mòdul d'Ocupabilitat URV. Curs 2020-21

L’actual equip de govern ha fet una aposta ferma per incrementar l'ocupabilitat dels joves. En aquest sentit, el Vicerectorat d'Estudiants i Ocupabilitat va impulsar un MÒDUL D'OCUPABILITAT per a tots els estudiants de grau amb l'objectiu d'afavorir la formació específica.

Té una durada total de 6 hores i està format per tres blocs amb unes característiques comunes: caràcter obligatori, integrat en una assignatura curricular i preferiblement al final dels estudis.

Els blocs que el formen són :

  • Bloc 1: Mercat de treball (2 hores)

Presenta una visió de la realitat laboral i del mercat de treball en el seu àmbit professional.

Facilita una guia del que significa buscar feina i quines fases cal seguir, identifica les etapes que formen part del procés d'inserció professional i estableix els recursos disponibles per als estudiants.

Ofereix estratègies als estudiants perquè coneguin què són els processos de selecció i com poden afrontar amb èxit una entrevista per competències.

Tallers de competències professionals (per ALUMNI URV)
Tallers preparatoris per al Fòrum d'Ocupació 2019

Et volem ajudar a tenir èxit en el futur professional !!!

Dades de contacte