saltar al contingut principal
Cercar
URV

Sessions d'orientació individual amb cita prèvia.

Informació general:

1. L'orientació individualitzada és un servei que us ofereix la URV, a tots els estudiants i titulats que formin part del Programa Alumni URV, per tal que pugueu conèixer les vostres competències professionals i desenvolupar estratègies per a la futura inserció laboral. Per això us demanem que empleneu el motiu de la consulta en el moment de demanar la cita prèvia.  

2. Per fer una sessió d’orientació individualitzada amb les Tècniques d'orientació professional, podeu demanar cita a les localitats següents:

  • Tarragona. Oficina de l’Estudiant (OFES). Campus Catalunya. Av. Catalunya, 35 Edifici F,  Mapa
  • Tarragona. CRAI Campus Catalunya. Av. Catalunya, 35    Mapa

3. Les sessions d’Orientació individual les oferim al Campus Catalunya, de Tarragona y tenen una durada de 60 minuts. 

Si voleu demanar cita prèvia, utilitzeu els enllaços següents:

4. Si necessiteu anul·lar una cita prèvia, ho heu de fer en el termini superior a 48 hores de la cita reservada; en cas contrari podeu perdre la possibilitat de fer una segona reserva.

Per anul·lar utilitzeu el codi d'anul·lació que apareix al justificant de confirmació de la reserva, que s'envia a l'adreça de correu electrònic de la URV al realitzar-la.                  

5. El dia de la sessió us recomanem portar el vostre Currículum Vitae. Si voleu consultar l'enllaç següent tindreu més informació per elaborar-lo:

Aquestes actuacions es financen amb càrrec als fons del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, mitjançant el Servei Públic d'Ocupació estatal (SEPE) d'acord amb la distribució que es faci per al 2018 de les subvencions de l'àmbit laboral finançades amb càrrec als Pressupostos Generals de l'Estat.

Dades de contacte